Şimdi Ara

Paypal cardla LOL euw de RP çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni pp card aldım internetten onaylattım ve 25 tl yükledim lol euw de rp çek bölümüne tıklıyorum paypal bölümü var yanda basıorum ona orda email ve şifre istiyor emaili pp ye kaydolurken kullandım emaili yazıyorum ama şifre olmuyor bi türlü pp nin kendi sitesine giriyorum ordada şifre istiyor ordada olmuyor tele onay kodu yollatıyorum öle giriyorum hesaba en sonra şifremi unuttum bölümüne tıkladım tc no isdedi yazdım tele şifre geldi yazıorum tele gelen şifreyi yinede olmuyor en sonda ise lolda rp yükleme yerinde mastercard bölümü vardı oraya tıklayıpda deneyim dedim birde yazdım bütün istenilenleri bu seferde böyle bir hata verdi Ödemeniz girişimi kart sağlayıcınız tarafından reddedildi. Daha fazla bilgi için sağlayıcınıza başvurun. 25 tl boşunamı yüklemiş oldum bi yardımcı olsanız

Edit:10euro 28 liraymış oyüzden olmuyormuş bnde 25 lira vardı oakdar fazla olcanı düşünmüordum sorunum çözüldü yani yinede yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QPNF -- 24 Mayıs 2015; 17:43:20 >

• lol bölümüne aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Seni gidi lolcu velet

Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Seni gidi lolcu velet

Blok

Bende öncedende blokluydun zaten alıntılayıp durma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.