Şimdi Ara

paypal kapatılmasına rağmen nasıl kullanılır :) (ininal) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

peki itirazlık bir durum olduğunda hak itirazı nasıl açacaksınız paypala,bu yöntemde?
    ayrıca vpni yakalayıp hesabı kapatıyor paypal...

yurt dışı ziyaretinde alışveriş için açtım deyip itiraz edilebilir diye düşünüyorum vpn i 1 sefer açarken kullanmanız yeterli türkiye müşteri hizmetleri hala aktif bi sıkıntı yaşarsanız ilgilenirler..
  • Türkiye müşteri hizmetleri destek verirmi ki artık..
    Bide sizin bu yöntemle çin sitelerinden paypal üzerinden alışveriş yapabilirmiyiz Türkiyeden acaba?
    Bide tabii şu var asıl bilinmeyen,paypaldan bu şekilde alışveriş yapmak paypal güvencesi getirirmi en önemli mevzu bu[ :D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Temmuz 2016; 19:50:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Paypal güvencesinden vazgeçtim alışveriş yapma imkanı olsa yetecek bana..

Bilen var mıdır bu sekilde bir yol acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok yok kredi kartımı kabul etmiyorr :(
  • tanrianubis kullanıcısına yanıt
    Paypal güvencesi yoksa zaten paypalla alışverişin anlamı yok ki,normal kredi kartıyla yapmayla aynı...

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    alışveriş yapacagım sitenin ödeme sisteminde bir problem var ve bunu çözemiyorlar. aksi gibi hata oldugunu da göremiyorlar. o yüzden kredi kartıyla ödeme yapamıyorum. adamlar bana paypal la ödemek icin fatura yolluyorlar olmuyor, western union a yönlendiriyorlar simdide.
    o yüzden paypalla ödeme yolu bulunsa ben siteye güveniyorum alışveriş acısından
  • yalız bu şekilde açılan paypal hesaplarda telefon doğrulaması yapılmadığından onaysız gözüküyor hesap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Temmuz 2016; 18:41:21 >
  • VPN açtığımızda sürekli başka ülkelere yönlendirmi yormu karışıklık olmasın

• Ben onaylattım hocam almanya hesabı açtım onaylı şuan herşey
  • Siz gerçek adres gerçek telf verdiniz o zaman

• madem oluyor bende ingiltereden yeni hesap açtırayım.

• hesap acılıyor, oradan oylesine bir adres verdim ben. ancak gearbest her ne hikmetse oradan yaptıgım alışverişi de red etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrianubis

hesap acılıyor, oradan oylesine bir adres verdim ben. ancak gearbest her ne hikmetse oradan yaptıgım alışverişi de red etti.

hocam kartı tanıdıysa paypal ve bakiye varsa site ile alakalıdır ben hala sorunsuz kullanıyorum bu arada arkadaşlar adres ben de ingiltere de sallamasyon adres ve tel nosu girdim yapacak bişey yok yur dışı gönderim ve alımları buradan yapıyorum sıkıntı yaşadıgınız taktirde paypal türkiye müşteri hizmetleri aktif yurt dışında açtım hesabı deyip türkiyedeyim suan dediginizde ilgileneceklerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

quote:

hesap acılıyor, oradan oylesine bir adres verdim ben. ancak gearbest her ne hikmetse oradan yaptıgım alışverişi de red etti.

hocam kartı tanıdıysa paypal ve bakiye varsa site ile alakalıdır ben hala sorunsuz kullanıyorum bu arada arkadaşlar adres ben de ingiltere de sallamasyon adres ve tel nosu girdim yapacak bişey yok yur dışı gönderim ve alımları buradan yapıyorum sıkıntı yaşadıgınız taktirde paypal türkiye müşteri hizmetleri aktif yurt dışında açtım hesabı deyip türkiyedeyim suan dediginizde ilgileneceklerdir..

hotspot tan ingiltere üzerinden hesap açtık diyelim, ödeme geldi paypala peki nasıl parayı çekiyorsunuz?

• Arkadaşlar eski paypal hesabımın kullanıcı adını ve şifresini Hollanda'da bulunan arkadaşıma versem benim adıma sipariş verebilir mi ?
    Kartım Paraf sanal kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Arkadaşlar eski paypal hesabımın kullanıcı adını ve şifresini Hollanda'da bulunan arkadaşıma versem benim adıma sipariş verebilir mi ?
    Kartım Paraf sanal kart

hesabi sifirdan acmaniz gerekli eski hesaptan da kullacaginiz kredi kartini kaldirmaniz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

quote:

hotspot tan ingiltere üzerinden hesap açtık diyelim, ödeme geldi paypala peki nasıl parayı çekiyorsunuz?

hesap numarasinda sikinti cikcagini sanmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

quote:

hesap numarasinda sikinti cikcagini sanmam

Parayı türk bankasına çekemez sonuçta..ya yabancı banka kartı olacak oraya aktaracak yada başka yolu yok..

• hotspot shield üzerinden paypal ingiltere hesabı açtım..
    yapı kredi sanal kredi kartını ekledim hesaba sorunsuzca..
    ama gel gör ki..çin sitelerinen alışverişi yemiyor paypal
    hotspold ve zenmate kullandım..yine olmuyor
    vpn kullanmadan deniyorum paypal yine yemiyor

We're sorry. We can't complete your purchase at this time.
    şeklinde aynen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Temmuz 2016; 14:41:14 >
  • Yurtdışında akrabanız varsa onun paypalını onaylatıp kullanabilirsiniz. Ben Dubai paypala kayıt oldum adresimi doğrulamam için resmi evrakta verdiğim adresi istiyor. Şu an paypal hesabım kitlenmiş durumda 10 dolar para göndermem lazım forumda yardımcı olacak kimse var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.