Şimdi Ara

Paypal mı? İninal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar.Yanlış yere açmış olabilirim konuyu kusura bakmayım.İnternetten alışveriş için bir kart almak istiyorum ama bu iki kart arasındaki farkları ve avantajlarını bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak.

1) Bu kartları nerelerden alabilirim? Ücret öder miyim alırken ? Bir de almak için şartlar nedir ?
    2) Bu kartları her sitede kullanabilir miyim ? Veya hangisi daha fazla sitede geçerli? Yurtdışından da alışverişte kullanabilir miyim ?
    3) Siz hangisini önerirsiniz ? Hangisinde daha fazla avantaj var ? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straxien

Herkese iyi günler arkadaşlar.Yanlış yere açmış olabilirim konuyu kusura bakmayım.İnternetten alışveriş için bir kart almak istiyorum ama bu iki kart arasındaki farkları ve avantajlarını bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak.

1) Bu kartları nerelerden alabilirim? Ücret öder miyim alırken ? Bir de almak için şartlar nedir ?
    2) Bu kartları her sitede kullanabilir miyim ? Veya hangisi daha fazla sitede geçerli? Yurtdışından da alışverişte kullanabilir miyim ?
    3) Siz hangisini önerirsiniz ? Hangisinde daha fazla avantaj var ? Şimdiden teşekkürler.

ikiside hemen hemen aynı olmakla beraber karta yatırdığınız ücreti daha sonra bankamatikten de çekebilme imkanı olan paypal nakit bir adım önde.
  • İninal Türkiye'de gelişime acık bir kart. Demek istediğim özel indirimler falan yapılabilir belki ilerleyen zamanlarda (steam gibi falan) o yüzden ininal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etti?im bir ?ey var.
    Migrostan kredi karty ile yatyrdy?ymyz paypal bakiyesini atm'den çekebiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.