Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
230.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bugün pp yükleme yaptım sorun yok, garanti bankası bazı mağaza poslarını güncellemiş nakit avans yazıyor, bazı mağazalarda ise sorun yok.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    işbankası kartları için geçerli mi bi durum acaba?

nakit avans yazınca fişte, nakit avans faizi işleniyor değil mi?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    sorun sadece bonuslarda tabi durumda lokal mağazadan mağazaya değişmekte, hesap kesim tarihinde faiz+6 tl nakit çekim ücreti yansıyacağı için hesap kesimden önce belli olmaz.
    gider ayak etinden sütünden faydalanmayı planlıyorıum umarıum nakit avans olayı gelmez başımıza yarın deneyeceğim.
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Biz boşuna mı ağlıyoruz kardeş kaç gündür :/
  • bu durum paypal nakit kart için mi geçerli sadece? benim paypal hesabım var ordan para çekiyodum banka kartıma?
  • beyler paypal nakit kart türkiyeden çekildiği için enpara aldım. sorum şu ben bu kartı paypal.com a tanıtsam, paypaldan dispute açma olayı ve korumasından faydalanabilir miyim?
  • Bu paypal nakit kartı kesip atalım mı arkadaşlar. Bir işe yaramayacak mı artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pp kartın içinde 300 liram kaldı teb atmsinden çekmek istediğimde para çekme limitim -700 gösterdi bu parayı nasıl alabilirim

• Müşteri hizmetlerini aradım 1 Hazirandan itibaren teb şubelerinden ödemelerde limit olmadığını istenilen miktarın ödeneceğini söyledi. Kimlik ve PayPal kartı götürmek yeterliymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal hesabıma banka kartımı ekleyebilir miyim acaba? Yol gosterecek bi arkadaş var mı?

• Aliexpress den alışveriş yapınca limit hatası veriyor

• iyi günler arkadaşlar ben paypal nakit kartla bir kitap sitesinden alışveriş yaptım 4 ürünün parasınıda çektiler daha sonra bir ürün ellerinde olmadığı için o ürün için para iadesi yazmışlar ama sonra mesaj attılar kartınız dışa kapalı olduğu için para iadesi gerçekleşmedi diye ben bu para iadesini nasıl alırım paypal karta bana iban no falan istediler ama paypal kartın iban no su yok ben bu parayı paypal karta alamayacak mıyım şimdi yardımınızı bekliyorum
  • spartacus42 kullanıcısına yanıt
    Kartin ibani yok tabi ki ama farkli banka hesabi verin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim banka hesabım yok babamın falan var ama ben parayı karta almak istiyorum bu mümkün değil mi
  • Önceki sayfalara bakmaya üşendim. Kartımın içinde 300 lira kadar para vardı. Bugün 100 liralık benzin aldım. Herhangi bir sorun olmadı. Sormak istediğim alışveriş limiti ne kadardı acaba bilen var mı? Ona göre son güne kadar para yüklemeye devam edecem
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt
    Kalan yıllık limitinize siteden bakabilirsiniz. Aylık soruyorsanız bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paypal nakit bitmiş :(
    Ne güzel aliden alışveriş yapıyordum. Şimdi ne yapacağım. Henüz reşit değilim. Bildiğiniz başka kartlar varsa lütfen bi yardım edin :(

• Ininal kart alin paypalla ayni ozellikte paypala gore farki ayda 1 tl sabit ucreti var ve parayi cekmeniz mumkun degil alisveriste kullanmalisiniz.

Komisyon işi fazla onda. Bitti galiba bizim yurtdışı alışveriş işi

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.