Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal hakkında bir sorum olacaktı yardımcı olursanız memnun olurum.http://tr.beruby.com sitesinden ödeme alabilmem için hesabımı paypala ekledim fakat site benden paypal e-postası istiyor. xxxx@paypal.com şeklinde paypal hesabımı açmak gerekiyor? Yoksa paypala kayıtlı e posta adresimi mi istiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    kafa karıştıran şeyi anlamadım, belki de ben çok geri kaldım: paypal.com diye email alınabiliyor mu ki?

paypal hesabınız için olan email adresini vereceksiniz, ödeme oraya olacak. yoksa paypal hesabına nasıl para aktarmalarını bekliyorsunuz?
  • Doory kullanıcısına yanıt
    186tl tek çekim aldığım çeyrek leri az ilerideki kuyumcuda 182tl bozdurdum. %2.5gibi zarar ettim ama ol nakolsunite çevirdim parayı

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Paypal konusunda yeni olduğum için bilmiyordum. Bazı konularda kendi isimlerine kayıtlı paypal eposta paylaşıyorşardı oradan kafama takılmıştı. Acaba böyle bir yöntem var mı diye?

• Beyler Paypal hesabına nasıl para yükleniyor? Maaşı alınca Gittigidiyordan bir şey alacağım.

420 tl civarı bir şey. Paypal'a para yüklemem gerek.

Ininal'da ne güzel ING'den bedavaya yükleniyor. Paypal nasıl?
  • TEB den ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

TEB den ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Bankamatikten mi yükleniyor yoksa bankaya mı gideceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

Beyler Paypal hesabına nasıl para yükleniyor? Maaşı alınca Gittigidiyordan bir şey alacağım.

420 tl civarı bir şey. Paypal'a para yüklemem gerek.

Ininal'da ne güzel ING'den bedavaya yükleniyor. Paypal nasıl?

Merhaba.
    PayPal hesabını soruyorsunuz değil mi ? Nakit Kartı değil ?
    Arkadaş sorunuzu anlamadığı için ATM'ye yönlendirmiş.
    PayPal Hesabı ile PayPal Nakit Kart ayrı. İkisininde bakiyesi farklıdır. Bu konu PayPal Nakit Kart konusu olduğundan o şekilde algılanıyor.
    PayPal hesabına doğrudan banka hesabı veya kredi kartından PayPal Bakiyesi yüklemesi yapamazsınız. Bu özelliği PayPal uzun zaman önce bölgemize kapattı. PayPal hesabınıza ekli bir kredi kartı olması yeterli. PayPal hesabınızda bakiye olmasada gittigidiyordan PayPal hesabınızla ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ücret PayPal Hesabınıza ekli olan kredi kartından tahsil edilir.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Benim Ininal'ı ben Paypal'a tanımlatmıştım. Ininal'e 450 lira atsam, Paypal'dan bu parayla alışveriş yapsam oluyor yani.

Zaten 1 kere bir şey alacağım. Bir daha işim olmaz sanmıyorum. Paypal karta her ay neden vereyim 1, 2 lira? Gereksiz. Zaten veriyorum 1 lira Ininal'e.
  • PAYPAL a 1 mayıstan sonra para yüklemesi yapılamayacak.

https://www.paypal-nakit.com/tr
  • E nasıl alışveriş yapacam ben bu siteden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

Benim Ininal'ı ben Paypal'a tanımlatmıştım. Ininal'e 450 lira atsam, Paypal'dan bu parayla alışveriş yapsam oluyor yani.

Zaten 1 kere bir şey alacağım. Bir daha işim olmaz sanmıyorum. Paypal karta her ay neden vereyim 1, 2 lira? Gereksiz. Zaten veriyorum 1 lira Ininal'e.

Evet hocam ininal kartınız varsa PayPal hesabınıza ekleyip alışveriş yapabilirsiniz.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar paypal veya ininal karta yükleme yaparken kimlik istiyorlar mı, buradaki 5m migros karar almış, sadece kredi sahibi yükleme yaptırabilir diyorlar, eşimin kartıyla yükleme yaptıramıyorum, bu uygulama mağazaya özel değilmiş, migrosun aldığı genel bir kararmış, hediyem karta bile eşimin kartıyla yükleme yaptıramadım, alışveriş sonuçta şifreyle yaptırılıyor, ne zararı olabilir ki, müşteri hizmetlerini aradım sonuç alamadım, şikayetvara yazacağım.
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    geçen sene bir ara ankara 5M migorsta da böyle bir şey dediler kasada. ben de öyle şey olmaz dedim atarlandım, neyse sonra bari soyadınız aynı olsun dediler. o sırada yeni evlendiğim için eşimin kartındaki soyadı da tutmuyordu. bir daha da ordan yükleme yapmaya çalışmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

arkadaşlar paypal veya ininal karta yükleme yaparken kimlik istiyorlar mı, buradaki 5m migros karar almış, sadece kredi sahibi yükleme yaptırabilir diyorlar, eşimin kartıyla yükleme yaptıramıyorum, bu uygulama mağazaya özel değilmiş, migrosun aldığı genel bir kararmış, hediyem karta bile eşimin kartıyla yükleme yaptıramadım, alışveriş sonuçta şifreyle yaptırılıyor, ne zararı olabilir ki, müşteri hizmetlerini aradım sonuç alamadım, şikayetvara yazacağım.

Kardeşim hangi devirde yaşıyorsunuz gideri yapın diyin siz hangi kanuni hakla bunu soruyorsunuz böyle hakkınız yok ben kredi kartı şifremi girdiğim an kimsryi ilgilendirmez ben kaç kez yükledim böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım kalırsam mağaza müdürü bölge müdürüne kadar gider iş onların yasal olarak böyle bir hakkı yok

• bir devrin daha sonuna geldik bu gun itibariyle. geçmiş olsun.
  • Paypala bugun yukleme yapabilen var mi arkadaslar paylasirsaniz sevinirim

• bugun son yüklememi yaparak vedalaştık, Paypal'a teşekkür ederim, hatıra olarak plastik kartını saklayacağım, plastik deyip geçmemek lazım emeği çok oldu belkide kimsenin yapmayacağı, yapamayacağı desteği verdi, Paypal'ı hiçbir zaman unutmayacağım, hoşçakal Paypal umarım bir gün dönersin diye bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.