pm lütfen |
PayPal ödemeleriniz yapılır / PayPal bakiyesi gönderilir (2. sayfa)
-
-
Güncel...
-
Güncel.
-
Güncel.
-
Hızlı ve ilgiliydi . Yaptığı işten memnum kaldım. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, işlem devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayanxk -- 30 Mayıs 2024; 20:7:5 > -
Kendisine çok teşekkür ederim, hiçbir karşılık beklemeden hızla yardımcı oldu, 10 numara 5 yıldız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl ben teşekkür ederim. :)
İşlem devam ediyor...
-
Yarın öbür gün lazım olur mesajım bulunsun. Bir sorum da var ayrıca min 50 dolar çok değil mi hocam. Bazen 25-30 dolarlık işlemler gerekebiliyor ya :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xreaLy
Yarın öbür gün lazım olur mesajım bulunsun. Bir sorum da var ayrıca min 50 dolar çok değil mi hocam. Bazen 25-30 dolarlık işlemler gerekebiliyor ya :(Bu işlemi de yapabiliriz, sorun değil hocam.
-
Paypal işimi hızlıca, karşılık beklemeden haletti. Çok yardımcı oluyor. Teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
İşlem devam ediyor...
-
Güncel.
-
6 ay önce sanırım yardımcı olmuştu, bugün yine benzer sebepten ilk aklıma gelen kişi oldu ve hızlı dönüp yardımcı oldu. Çok sağ olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: antika12116 ay önce sanırım yardımcı olmuştu, bugün yine benzer sebepten ilk aklıma gelen kişi oldu ve hızlı dönüp yardımcı oldu. Çok sağ olsun.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
-
Kesinlikle güvenilir ve hızlı. Eğer paypala ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.
-
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
İşlem hala devam ediyor.
Biraz önce arkadaşın Paypal hizmetini kullandım ve 5 dakika bile sürmedi. Kendisine çok teşekkür ederim. Güvenlikle kullanabilirsiniz.
-
Yorumunuz, saygı ve sağlıklı iletişim için çok teşekkür ederim. 😊
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X