Bildirim
Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Parayı yolladım ve çok hızlı şekilde hallettik işlemi. Benim için anlamı büyük olan bir şeyi halletmek daha da keyifli oldu. Güvenilir birisi kendisine teşekkür ediyorum -
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Merhaba,
Öncelikle bu arkadaşımıza teşekkür borç bilirim.
Ben ve benim gibi pek çok arkadaşın sorununu hızlı ve güvenilir bir biçimde çözüyor sağolsun.
Benim gözlemlerime gelince.
1. Çok hızlı. Günün her saati mesaj attığınızda çok hızlı cevap alabiliyorsunuz.
2. Para transferi de aynı hızda gerçekleşiyor.
3. 1 lira, 2 lira hak geçmesin diye kuruşuna kadar hesap yapıyor. Bu dürüstlük bile tek başına yeter.
Şu ana kadar kendisiyle 5-6 transfer yaptık. Hiç birinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkkürler kendisine tekrar. -
rica ederim. yaptığımız işlemlerden bazılarının ss leri.quote:
Orijinalden alıntı: morfintr
Merhaba,
Öncelikle bu arkadaşımıza teşekkür borç bilirim.
Ben ve benim gibi pek çok arkadaşın sorununu hızlı ve güvenilir bir biçimde çözüyor sağolsun.
Benim gözlemlerime gelince.
1. Çok hızlı. Günün her saati mesaj attığınızda çok hızlı cevap alabiliyorsunuz.
2. Para transferi de aynı hızda gerçekleşiyor.
3. 1 lira, 2 lira hak geçmesin diye kuruşuna kadar hesap yapıyor. Bu dürüstlük bile tek başına yeter.
Şu ana kadar kendisiyle 5-6 transfer yaptık. Hiç birinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkkürler kendisine tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 28 Nisan 2018; 18:23:58 >______________________________
-
38 dolarlık alışverişi hızlı ve sorunsuz bir şekilde hallettik. Kendisine teşekkür ediyorum buradan. -
-
takip -
hocam takip tam olarak ne oluyor? ilerde hizmeti kullanabilirim mi?quote:
Orijinalden alıntı: qvzd
takip -
Hamit, merhaba bende e-bay üzerinden paypal ile ilgili işlem yaptırmak istiyorum. Fakat merak ettiğim, ilk hesabın neden sınırsız ban yedi? -
evet tam olarak -
nedeni bir yanlış anlaşılma. forum desteğe mesaj attım. umarım yakın zamanda geri dönüş yaparlar. paypal işlerinede aynen devam ediyorum. referanslarıma bakabilir ve face sayfama hala mesaj atabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: hamitocak2
hocam takip tam olarak ne oluyor? ilerde hizmeti kullanabilirim mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak2 -- 20 Mayıs 2018; 15:1:57 > -
-
bir yanlış anlaşılmadan dolayı ban yemiştim. şimdi açtırdım hesabımı. hala göndermeye devam ediyorum. para gonderecekseniz mesaj atın. fb.com/paratransferiiquote:
Orijinalden alıntı: LoBeNzO
Hamit, merhaba bende e-bay üzerinden paypal ile ilgili işlem yaptırmak istiyorum. Fakat merak ettiğim, ilk hesabın neden sınırsız ban yedi?______________________________
-
Merhabalar,
Paypal'deki 90,53 Euro mu güncel kurdan satıyorum. Havale kabul ediyorum.
İlgilenenler PM atsın lütfen. -
Arkadaşlar ebaydan alışveriş yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı... -
bazı arkadaşlardan işlem yaptıktan sonra yorum istiyorum fakat foruma üye olmadıklarından foruma yazamıyorlar. oyüzden artık bu linkede yorum almaya başladım.
https://www.facebook.com/paratransferii/reviews/______________________________
-
güncel midir ? bir hesaba para aktarmam lazım 40€ civarında 200tl falan ediyor ;quote:
Orijinalden alıntı: hamitocakquote:
Orijinalden alıntı: tayfun25021990
güncel midir? paypal ile bir odeme yapmamız lazım 170tl civarında
güncel. mesaj atın
Alıntıları Göster
-
uygun komisyonla PAYPAL bakiyelerinizi TL'ye çevirebilirim.
alışveriş yok. sadece USD-TL dönüşümü yapıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X