Şimdi Ara

paypalla premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizzat kendim denedim aldım sadece yapmanız gereken çok kısa bir ayar şimdi internet explorerı açıyoruz araçlar>internet seçenekler>bağlantılar>yerel ayarları>proxy sunucusu'na gelip ip olarak 194.165.130.93:80 yazıyoruz ve tamam diyoruz oyuna girip paypaldan premium alıyoruz aldıktan sonra ayarları eski haline getiriyoruz

• tam ıp yazdığın yerin ss ini koyarmısın.biraz karışık vermişsin.ne nereye gelicek.dediklerini yapınca internete bile giremiyom
  • arkadaşım ss koyulmuyor bu özellik kapalı diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardrocks

arkadaşım ss koyulmuyor bu özellik kapalı diyor

rapid_share a upload et ver linki yada başkabir siteye
  • ya kimse yardımcı olmuyor

Beyler bugün garanti bankasına gittim sanal kart için ama sanal kart almak için garanti bankasının kredi kartı olması gerekiyomuş yani bonus kart bende yok bonus kart 17 yaşındayım sadece bronze pre almak için sanal kart istiyorum başka hangi yollarla bronze alabilirim veya sanal kart çıkarabileceğim başka bankalar var mı sanal kartı olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

bi de bi arkadaşım postaneden para yatırılabileceğini soyledi yani parayı elle yatırabilme şansım falan var mı hiç anlamıyorum bu işlerden bi yardımcı olursanız çok sevinirim pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

tam ıp yazdığın yerin ss ini koyarmısın.biraz karışık vermişsin.ne nereye gelicek.dediklerini yapınca internete bile giremiyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.