Şimdi Ara

''Pazar Gününüz Şenlensin'' Beklenen Kulaklık ATH-CKR7 Karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Pm yolladım teşekkürler ilgin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal için önerilir mi sahne ve bas dengesi çok önemli benim için.Bassı abartmadan ve sahnesi de boyu etkisini iyi yansıtsın istiyorum.

Bir de ucuza nereden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 21 Eylül 2014; 19:38:37 >
  • yine güzel bir inceleme olmuş metal rock ve enstrümantal ağırlıklı müzikler için bir tavsiyeniz varmı acaba
  • KUlaklığın joystik çıkısının eğilimli olması kotu olmuş. Dik olsa daha iyi olurdu. Bu da kulaklığın bozulmasnı kolay sağlar. Ek olarak, malzemekalltesinden bahsedilmiş. Tamam kaliteli olsun ama seste önemli değil mi?

103 db yi gercekten cok az buluyorum..

Philips yeşil, burusmayan kulaklık vardı. O bile bundan daha iyi emin olun.

Ayrıca Crative Ep 201 di sanırım yanılmıyorsam.. o bile bundan daha iyi bence..

Verllmez bu para bilginize.

• Anca videosunu izleyecegim kulakliklar inceleme icin tesekkurler harika olmus. Kulakligin malzemesi de oldukca kaliteli duruyor.

• Kağıt üstündeki değerler tamamen yanıltıcıdır.

Sağlamlık konusunda özel bir çaba harcanmadığı sürece sorun çıkartacağına inanmıyorum.

Fiyat konusuna gelirsek, kişi mid ve telli çalgılar için alıyorsa kesinlikle değer. Bass için alıyorsa hayal kırıklığı yaratır.
  • Sezer Kardeşim İncelemeler çok güzel. Benim bir sorum olacak kullandığın Müzik Çalar'ın markası modeli nedir ben çok çok uzun bir süredir Zune 30gb kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye edeceğin bir cihaz varmı müzik çalar olarak. Şimdiden teşekkürler başarılarının devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laserion -- 21 Eylül 2014; 21:37:54 >
  • kulaklık ve inceleme güzel olmuş portatif anfi incelemelerine de el atıcakmı acaba Sezer merak ettim videoda da var ters çevrilmiş dikkatimi çekti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Raiko tüylerini diken diken edebilecek bir kulaklık ifadesini ilk defa kullandım. Tatmin etmese kullanmazdım. Çok fazla kulaklik var ve fiyat araligina göre genel bi fikir beyan ediyorum. 1000 tl lik kulaklık incelemesi de gelicek merak etme. Mesela hd7 dj incelememi izle istersen. Audio bu işin piri ama ses karakterleri kullanilan malzeme ve sürücüye bağlı. Her firmanın kendine has bi artısı var aslında olay bu. Ses konusunda aslında tatmin olmalık bi durum yok sevgili kardeşim. Metal ve rock dinlerken ckr7 kullaniyorum dip frekansa abanmış elektronik ve trans parcalarda pcx95 tercih ediyorum neyse ath1000 incelemesi gelecek ilgini cekicegini dusunuyorum. Teşekkürler.

Raiko için link atabilir misiniz. Merak ettim. YouTube de yazdim çok şey cikti acaba hangisi..
    Ayrıca 280 TL baya yuksekmis sanki fiyat konusunda :-)

• Ayrıca bu naruto nun müzikleri degilmi bi Raiko :-) agzina Saglik sezer .. İyi calismalar

• Merhaba Pcx 95 'in ergonomisi konusunda bir sorum olacak. Aletin bandı ağırlık yapıyor mu ? Kulaklığı aşağı çekiyor mu bunu merak ediyorum. Bir de şuan yanıtlanabileceğini düşünerek yazıyorum bunu, daha çok enstrümantal müzik için alınabilir bir kulaklık mıdır Pxc95 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Trollemesen olmazdı değil mi? : D eheh sonlara doğru tam sana göre bi bölüm var.

Izledim gayet bu arada alttaki seçimde çok güzel emeğine sağlık

• Sezer hocam güzel yapmışsın yine emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 21 Eylül 2014; 23:10:46 >
  • Saatler olsun Sezer Bey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CX-300 ii beş para etmez. Var bende bir köşede yatıyor maalesef.. 200 TL havaya vermeyin
  • Sezer Bey, Awei ES900i gibi ucuz ancak yüksek başarım oranına sahip kulaklıkları da incelemenizi bekliyoruz .
  • bilade B kullanıcısına yanıt
    CX-300 ii iyi kötü demedim.Taşıma çantasından bahsettim sadece.

Benim de eski kulaklığım, performansını biliyorum yani.
  • Hp nin kulaklığı mı yoksa bu mu ? Daha çok elektronik, enstrümantal, slow ya da folklor dinleyen biriyim.hangisini tavsiye edersiniz sezer bey ?

• savasuzun S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler savaş. manevi destekleriniz için hepinizi sevdiğimi bilmenizi isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.