Arkadaşlar neler alıyorsunuz ? Uygun indirimli neler var ? |
Pazarama: Kullandığın maxipuan kadar indirim (Max 150₺) (3. sayfa)
-
-
Ekran görüntüsü atar mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yararlandım teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem maximum hemde pazarama uygulamasından deniyorum. Puan ne yazarsam yazayım indirim düşmüyor. İlginç bir durum bazılarında nasıl düşüyor acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylar önceki kampanyada aynı sorunu yaşıyorduk, çözümü ise sanal kart açıp öyle alışveriş yapmaktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane tadıbu aldım ,250 tl üzerine 50 tl indirim kuponu düşünce 297 tl ye düştü önce ,148,50 tl hediye puandan düşünce ürün bana 148,50 tl ye geldi adeti 49,50 tl ,ürünün migros satış fiyatı 136 tl .
-
Bu kampanya nerede yazıyor.Bende denedim olmadı.
Aynı kart başka pazarama hesapta indirim oluyor mu?
Kaç gramlık hocam 3 lü şekilde mi normal satış fiyatı 350 mi 3 lü ?
-
Arkadaşlar olay şu:
390 TL lik bir şey alıyorsanız, kullanılacak puan tutarını 240 TL giriyorsunuz, sistem hediye edeceği 150 TLyi göstermiyor.
Puan tutarını 200 TL girerseniz, 40 TL de karttan extra çekim yapıyor.
150 TL ye dair bir bilgi ekranda görünmüyor. Karttan çekilen tutardan (puan ve/veya çekim) anlıyorsunuz 150 TL eksiği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 27 Mayıs 2024; 23:7:37 >
nde maylo hela kağıdı aldım 32'likten 3 paket 140-150 tl gibi bişey tutmuştu. iyi fiyat
-
yararlandık. haber verdiğin için teşekkürler.
-
Kupon olursa 345.99 tl den düşüyor, 50 tl oradan düşünce 294.99 kaldı. Bununda yarısı 147.50 tl iş bankası puan hediye edince geriye asıl ödediğim ( aslında puan ile ödenen) tutar 147.50 tl kaldı /3=49.17 tl :d
Teşekkürler aldım aynısından evde bitmişti fındık kreması :) zaten pek dayanmıyor bize. Kupon yoktu 310 üzerinden 100 puanım vardı 100 daha düştü 110 ödedim
Ne denediysem olmadı, maximum üzerinden açtım ürünleri ekledim 70tl görünüyor kod geliyor ödeme 200 TL, bunu çözebilen var mı ?
Maxipuanla oynayarak mesela puan miktarını azaltarak ödeme farklılıklarını görebilirsiniz. Birde mümkünse puan dışında kart ilede küçük bir miktar ödeme kotası kalsın
Not: kod dediğiniz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 28 Mayıs 2024; 23:15:26 >
Ürünleri ekledim, tek çekim 70 TL görünüyor ama toplam tutar ve özet yazan alt kısımda 214 TL görünüyor, ödeme yapayım diyorum hata vardır belki ödeme onayı için kod geliyor SMS olarak 214 görünüyor, yani üstte 70 altta 214 kalıyor hep
O alttaki 214 e kullanmak istediğin maxipuanda ekli. Sms olarak tek çekim fiyatı 70 görünmesi gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 28 Mayıs 2024; 23:32:50 >
Tek çekim 70 görünüyor, ödeme de 214 görünüyor, onay vereyim diyorum 214 TL ödeme yapılacaktır diyor, boşver hocam olmuyor iş bankası ile hep böyle sıkıntılar yaşıyorum şaşırtmadı
Sepet tutarından 150 çıkarıp çıkan sonucu puan alanına girince indirim düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X