petrole varmadan da alabilirsin 1 gün geçerliliği var alınan kodun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
petrole varmadan da alabilirsin 1 gün geçerliliği var alınan kodun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcabczzz -- 19 Kasım 2022; 19:55:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İst kart yüklemesinde kullanamıyorum bu pazarama puanları sorun nedir anlamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben geçen hafta aldım. puandan düştü. ancak bir kaç kez benim de başıma geldi. müşteri hizmetleri sorunu çözüyor arayınca ya da iş bankasının web sitesinden yazınca. |
arkadaşlar pazarama markette geçerli bildiğiniz kod var mı yakınlarda uygulamayı açtığımda sana özel kod diye bir şey verdi gidip o kodu kaydetmedim acaba ne olabilir genel bir kod olabilir belki |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kod bu kanalda geçerli değil diyor. istegelsinde geçerli ama pazaramada geçmiyor bu arada 500-100 varmış NISAN100 onu kullandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |