:)) tee millet daha talia nedir, nasıl yapılır bilmezken bende taliaları bu şekilde satardım. millet diyor nereden buluyorsun bunları diye. hele bir flame talia satmıştım unutmam. adam demişti bu flame niye 200 de , dagger,axe,sword... lar 50. bende demiştim onlar sana vurulan damage in yarısını engelliyor ama flame taliadaki 200 ün 100 ü sana vuran magenin bütün damage ini engeller kalan 100 lede sana ne kdr vurmuş ise geri ona damage olarak döner. adam buna inanıp bütün fr,gl,lr talialarımı almıştı. hele destruction armorları peynir ekmek gibi satardım. destruction armorların def leri yüksekti , dark mare den düşürdüm derdim. millet +4,5 chitinle geziyordu, destruction def i gören alıyordu.
Adamın normal mesleği ticaret değilse bende bişey bilmiyorum
magelerde iyi ezilmiş sanki öldürme ihtimali yok sanki rahatsız mı ediyor :D:D güzel bu cocuk zengn olur :D
bence olmamış pazarcı dediğin abartır yani kazıklar insani şey demesi lazım: Scorpion sheild i alın ve mage anında ölsün gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme