Şimdi Ara

pazarda fiyatlar iniyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xigenon'da oynuyorum son bir haftadır fiyatlar acayip şekilde inmeye başladı gene.bifrost açılınca ordan çıkan itemler ve fragmentler iner diye düşünüyordum ama satışlar durdu fiyatlar çakılmaya başladı.Anlam veremedim sebebini bilen var mı acaba?
    kazı işi droplardan bitti mattocklar da uçuk fiyatlarda pazarda yavaşladı pk desen k0sperlardan yapılmıyor oyunun iyice tadı kaçtı ya yanlışmıyım?

• yanlışsın :)

Bf açıldı itemlerin fiyatı yavaş yavaş düşüyor bilinçli oyuncularr hemen itemleri almazlar 2 3 ay beklerler item fiaytları iyice dibe vurunca kendlerine güzel bir char dizerler .
  • ya sadece bifrost itemleri değil hepsi düşüyor onu anlamadım ben.rol 9.5 gbydi 8 gb oldu bir haftada.beklesek mi acaba?ben de tam +9 fp almıştım 7.5gb den baktım 6 gb olmuş kötü oldu ya :(
  • bu inişler çıkışlar sürekli oluyor zaten ama şuanda genel olarak bi düşüş var koxperlar yuzunden herkez ticaret başladı ıtemler ortaya cıkmaya başladı pazarcılık coğaldı bunlarında etkılerı var ;)
  • gb fiyatlarında peki bir artış sözkonusumu?
  • GB fiyatlarıyla orantılı olarak değişir oyun içi yani ne artar ne azalır sürekli sabittir genelde ama o fiyat düşme çıkma olayına getirirsen tam kar yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.