Başlıkta hata var. Gelenler pazarlamacı değil satış görevlisidir. Pazarlama çok daha geniş anlamlıdır.
Aslında ilk önce kapıdan satış yapanlar diye yazmıştım, foruma hiç cevap gelmeyince bu şekle dönüşyürdüm, genel anlamıyla öyle bildiğimiz için yazmıştım.
Konu bugün sonuçlandı, olaydan sonra elemanlar para için 3-4 kez geldiler ve her defasında konuyu anlatıp sonuçlanana kadar para vermeyeceğimizi söyledik. Bugün gene geldiler, tesadüfen annemdeydim. Hemen 175 i arayıp son durumu sordum. Bizim lehimize sonuç çktığını ve karşı tarafa da yazının gittiğini, bizim elimize de ulşamış olması gerektiğini söylediler. Bizimki bir şekilde gelmemiş ama o tarafa ulaştığını gelen elemanın firmayı tekrar araması sonucu öğrendik. Yani arattırmasak gene de para aldırmaya çalışacaklarmış... Böylelikle bu işten kurtulmuş olduk, annem üstümden çok büyük bir yük kalktı, dedi. Paylaş:
iade et dostum - 15gün hakkın! - hak hukuk adalet var
Bu pazarlamacılardan nefret ediyorum. İnsanları fena kandırıyorlar. Bir keresinde anneme sözde çekiliş yaptırıyolar sonra altın saat kazandınız ama önce şunu almanız gerek diyorlar zavallı annem de bunların etkili tekniklerine karşı koyamıyor ve inanıyor. Neyse ben geldim istemiyorum kardeşim şanslıysak şansımızı geri tepiyorum al o saati sen kullan falan dedim. Annemin yanında bir nutuk çekti bu sefer annem benden yana olacağına kızdan yana oldu O anda benim şarteller attı ne halin varsa gör anne dedim Annem de almış ürünü neyse babam akşam gelince anneme bir güzel bağırdı çağırdı.. Sonra gittim önce bunlara telefon açtım sonra bir güzel telefonda dümdüz gittim. Gelin alın bu ürünü falan diye yoksa ben geliyorum dedim. Adamlar geldi sattıkları mala geri aldılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme