Bendede oldu. Bana bi krem vermişti doktor kullandım ardından şişlik tam geçmemesine rağmen acımıyodu. İlaçta bittiğinden dolayı geçmiştir deyip bıraktım. Şimdi gene olmaya başladı. Düz kes diyolar ama düz nası kesiliyo hala anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
Bendede oldu. Bana bi krem vermişti doktor kullandım ardından şişlik tam geçmemesine rağmen acımıyodu. İlaçta bittiğinden dolayı geçmiştir deyip bıraktım. Şimdi gene olmaya başladı. Düz kes diyolar ama düz nası kesiliyo hala anlamadım
Düz veya Ters le bi alakası yok. Bazı insanların tırnakları cok hızlı büyür.Bu yüzden yanlara batar.Bunun tek tedavisi ameliyattır.
geçmiş olsun bendede vardı pamuk koyarak hallettim şimdi carlosun ayakları gibi tekrar geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
quote:
Düz veya Ters le bi alakası yok. Bazı insanların tırnakları cok hızlı büyür.Bu yüzden yanlara batar.Bunun tek tedavisi ameliyattır.
Saol dostum şimdi çok mutluyum
quote:
quote:
quote:
Saol dostum şimdi çok mutluyum
Korkma
Geçmiş ola..
büyük geçmiş olsun hocam, başıma gelmedi ama çeken çok arkadaşım var bu lanet tırnaktan.. bir arkadaşım yaz boyunca bir kere denize girememişti bu tırnaktan dolayı tekrardan geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Ben oldum 3 yıl önce tırnak batması ameliyatı. Çok büyük bir olay değil, kafana takma.
quote:
Orjinalden alıntı: fernsehn
Geçmiş olsun. Ben oldum 3 yıl önce tırnak batması ameliyatı. Çok büyük bir olay değil, kafana takma.
Kafama fazla takmıyorumda.Kardes hani su eklem bölgesine vurulan igne adamı tırsıtıyor.Bu arada bu ameliyatı 2. kez oluyorum.
Arkadaslar hepinize teşekkür ederim.
kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: samsunlusemih
kolay gelsin.
Doktorum DH ' ya ugramaz bosuna yazma yani duymaz adam.
Bu arada espri bi yana teşekkür ederim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: samsunlusemih
kolay gelsin.
Doktorum DH ' ya ugramaz bosuna yazma yani duymaz adam.
Bu arada espri bi yana teşekkür ederim.
İNŞALLAH acımaz yanı sana kolay gesin
'de hemen bitsin acısız - ağrısız falan :=)
geçmiş olsun arkadaşım bendede vardı bir ara,gittim amelyatla 9 ay rahat ettim sonra tekrar batmaya başladı başka bir doktara gittim oda amelyat dedi ama tırnak kenarından batan kısmı kuruttu daha olmuyor inşallah da olmaz amelyattanda korkma acımıyor ben cerrahla sohbet ediyordum
quote:
Orjinalden alıntı: galatik
geçmiş olsun arkadaşım bendede vardı bir ara,gittim amelyatla 9 ay rahat ettim sonra tekrar batmaya başladı başka bir doktara gittim oda amelyat dedi ama tırnak kenarından batan kısmı kuruttu daha olmuyor inşallah da olmaz amelyattanda korkma acımıyor ben cerrahla sohbet ediyordum
1 kere daha oldum bu ameliyatı.Evet acıtmıyor.Bende doktorla sohbet ettim.İnternet sitesinde okudum bu amelyiattan sonra daha batmıyor zaten kökü alıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme