Şimdi Ara

Pazartesi Maçı Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeminle zerre heves bırakmıyorlar şu pazartesi olayıyla. pazartesi akşamı maç mi olur baba? cuma koy cumartesi kiy pazar koy allah aşkına koyacak gün mu kalmadı da yeni gün icat ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen hocam. Nefret ediyorum yav nefret. Pazartesi maç nedir ? Hem de lider takımın maçı.
  • her sabah bugün de fenerin maçı yok diye uyanmak olm pazartesi çok uzak lan
  • Abi cuma oynayıp galip gelsek ve rahat rahat rakiplerimizin maçlarını izlesek , şimdi en son oynayıp biraz stres yaşıyacağız
  • İşte bunlar hep marka değeri.
  • Hep yapıyorlar bunu maalesef.
  • Aynen işe gideni var bilmem nesi var.En kötü hafta sonu 4-5 gibi oynat.Hani TR kupası ve Avrupa'da olsanız neyse bizi atmalarını da sevmiyorum hiç bir şekilde hafta içi lig maçını kabul etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane Cuma saçmalığı.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı gün 2 büyük takım oynayamaz diye kural var sanki, bi maçı 2 saat önceye koy nolcak sanki.
  • Abi çok takıyorsunuz buna ya. Kimisi de oyuncularımızı moralmen çökertmeye çalışıyor gibi safsatalar söylüyor. Kazanacak takım her zaman kazanır, oynayacak adam her zaman oynar. Pzt diye morali bozulan futbolcu gitsin kumda oynasın. Bunun lamı cimi olamaz, o maç elbet bir gün oynanacak. Gerek yok böyle şeylere.
  • Gerekirse pazar saat öğle 3 te oynansın ama Pazartesi oynanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol dediğin Hafta sonu eğlencesidir hafta içi maçları milletin tüm iş psikolojisini depolayıp döktüğü aktivite gözümde . hafta içi lig maçları hep bu yüzden zevksiz geçer
  • Bazı arkadaşlar ne olcak ki demiş ama benim iş yerimde ki çoğu arkadaşım digitürk üyesi. Adamlar o kadar para bayılıyor ben gs maçlarını haftasonu tatillerine geldiği için rahatça izlerken fenerin kaçtır maçları akşam mesailerine denk geldiği için adamlar doya doya izleyemiyor kendi takımının maçlarını ve baya tepkililer çoğu kapattırmaya bile niyet etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gereksiz birşey bu gerçekten hafta içi sadece kupa maçları olmalı hadi cuma günü nü anlarız ama pazartesi çok saçma
  • Çok saçma ama rakiplerin durumunu erken görmek avantaj sağlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray salı günü maç yaptı, onun maçını neden koymuyorlar Pazartesiye?
  • bursa maçına kadar öyle baktım gerisi full pazar :)
  • Salı 2 tane hukuk sınavım var.Maalasef maçı izleyemiyeceğim.Fakat inanıyorum ki bizimkiler alacak yine maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Salı 2 tane hukuk sınavım var.Maalasef maçı izleyemiyeceğim.Fakat inanıyorum ki bizimkiler alacak yine maçı

daha çok maç izlersin hocam önemli olan hayatının maçı olan 2 hukuk sınavın . şukulayın
  • Şu ana kadar hep pazar ve pazartesi yaptık neredeyse. Özellikle de pazartesi.

Nedir bu ya ?

Neden hep biz yapıyoruz pazartesi maçlarını var mı mantıklı açıklaması bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Şu ana kadar hep pazar ve pazartesi yaptık neredeyse. Özellikle de pazartesi.

Nedir bu ya ?

Neden hep biz yapıyoruz pazartesi maçlarını var mı mantıklı açıklaması bunun ?

hocam geçmiş senelerde bize yine olmuştu bu hatta itiraz etti bizimkiler hafta sonu yapmak istiyoruz maçlarımızı konsantre olamıyoruz diye, sanırsam 2011-2012 sezonuydu play off sezonuydu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.