beyler 10 sn de bir bi yazı cıkıyo oyundan atıyo sizede böyle mi olıyor bi yardım edin lütfen
evet ya tamda harpy partyden cıktım miragemi sattım dc geldi inşallah gitmemiştir mirage
quote:
Orijinalden alıntı: lasts0ul
evet ya tamda harpy partyden cıktım miragemi sattım dc geldi inşallah gitmemiştir mirage
yok gtimiyor ama 10 sn de bir oyundan atıyo delircem ya tamda masterolucaktım
quote:
Orijinalden alıntı: a_leee
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: a_leee
dur bakemsenin oyundaki nickin ne bizim partydede bi masterden söz eden bi adam vardı
quote:
quote:
dur bakemsenin oyundaki nickin ne bizim partydede bi masterden söz eden bi adam vardı
Alıntıları Göster
human mage im ben Leeee nick im
quote:
quote:
Alıntıları Göster
odeilde benimki hep loading information (1) % 1 de takılıyo bu arada ben seni biyerden görmüştüm lee çok eyi hatırlyıom
quote:
odeilde benimki hep loading information (1) % 1 de takılıyo bu arada ben seni biyerden görmüştüm lee çok eyi hatırlyıom
Alıntıları Göster
Ne oluyor ya bende banlandım sanmıştım sevindim Bana oyundayken kick to punk buster for(720minutes) diye hata geldi benimkide %! de takılıyor anlamadım ki
quote:
Orijinalden alıntı: lord_darkar
Ne oluyor ya bende banlandım sanmıştım sevindim Bana oyundayken kick to punk buster for(720minutes) diye hata geldi benimkide %! de takılıyor anlamadım ki
Alıntıları Göster
Bu aralar bi sorun war herhalde herkes şikayetçi...
quote:
Orijinalden alıntı: 3hLL
Bu aralar bi sorun war herhalde herkes şikayetçi...
Alıntıları Göster
beyler yazı bumu bı bakın banada dıyorda ondan "you have been kicked via punkbuster (for 0 minutes)restrıctıon: ınadequate O/S privileges"
quote:
Orijinalden alıntı: zeusma
beyler yazı bumu bı bakın banada dıyorda ondan "you have been kicked via punkbuster (for 0 minutes)restrıctıon: ınadequate O/S privileges"
Alıntıları Göster
aynısını banada dio yaw delircem
quote:
Orijinalden alıntı: Kitai
aynısını banada dio yaw delircem
Alıntıları Göster
ohh ıyı demekkı ben charda sorun yokmus sorun knıgt ta ama herıfler maradonda oynuyorlar pazar kuruyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: lord_darkar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lord_darkar
punk buster 720minutues kapanmış minutues saat mi dakikamı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: giveup!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
1440 minutes diye atti oyundan simdide loading information %1 de takiliyo.Saniyorum banlandik 1 gunlugune durup dururken.
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinh0
1440 minutes diye atti oyundan simdide loading information %1 de takiliyo.Saniyorum banlandik 1 gunlugune durup dururken.
Alıntıları Göster
Bende de "You have been kicked via PunkBuster (for 1387 mins) ... Prior Kick/Ban" yazısı çıkıo, ban yemişim ama neden yedim onu da bilmiorum.
quote:
Orijinalden alıntı: giveup!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ya banada ban yemişiz gibi geliyor ama neden anlamadım benim 2 üyeliğim var 1. üyeliktekilerde o yazıyor hadi ban yemişsek 2. üyeliğime nasıl sıçrasın bu olay 2. üyeliğimde açtım charı 5dk oynadım oynamadım oda gitti %1 de takılıyor girerken
eet yaw aynı sorun bende de var. bende 1440minutes dedi zaman geçtikçe azlıyo. 1-2 gün öncede oluştu aynı sorun ama 1 dakka sonra geri girdiydi. bugünde 60 olcaktım yaw
quote:
Orijinalden alıntı: _Alfa_
eet yaw aynı sorun bende de var. bende 1440minutes dedi zaman geçtikçe azlıyo. 1-2 gün öncede oluştu aynı sorun ama 1 dakka sonra geri girdiydi. bugünde 60 olcaktım yaw
beyler ben daha yenı baska charla gırdım ole bırsı olmuyo bızım charlar gıttı desenıze
quote:
beyler ben daha yenı baska charla gırdım ole bırsı olmuyo bızım charlar gıttı desenıze
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zeusma
charlara bişey olcanı sanmıyorum ama 1 bu serverda 1 saat = 1 lvl ben yarına kadar napacam
quote:
Alıntıları Göster
beyler ben sıze artık buyuk gecmıs olsun dıyıyım gırmıyor charlar mefta
quote:
Orijinalden alıntı: _Alfa_
quote:
Orjinalden alıntı: zeusma
charlara bişey olcanı sanmıyorum ama 1 bu serverda 1 saat = 1 lvl ben yarına kadar napacam