ark.lar bu sesi kapatan varsa sölerse makbule geccer şimdiden tskler
Evet aynı sorun bende de var sesi ayarlardan kapatsam bile yine de şarjdan çıkardığım zaman veya şarja taktığım zaman hayvan gibi ötüyo
aynen yaa bilen varsa yardım etsin plssss
ya galiba bunu biosdan bile kapatmanın bi yolu yok
iillla vardır yaff biostan anlayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound dan BEEB seçeneğini no yaparak tüm uyarıları kapatabilirsiniz fakat bilgisayarla ilgili bazı hataları duyma ihtiyacınız olabilir
ayrıca bu seriyi üretenler nasıl da farketmemişler ne kadar iğrenç bir uyarı sesi frekansı ayarladıklarını hem bu sese neden ihtiyaç duymuşlar onu da anlamadım laptobun hemen ön kısmına 2 tane LED koymuşsunuz (Power ve Battary) batary ışığından zaten anlayabiliyoruz fişe takılı olup olmadığını
biosu inceledim bu sesle ilgili bir seçenek yok ayrıca denetim masası güç seçeneklerinde de yok
biraz daha kurcaladıktan sonra sadece bu uyarı sesini kaatmanın bir yolunu bulursam yazarım
snn dediğini yaptım kardeş hiç birşey olmadı malesef :(
büyük rahatlık. insanda kafa bırakmıyor, bi sure sonra işkenceye dönüyor.
aynı işlemin ingilizcesi altta yer almakta - open the "sound" settings in control panel - in the "Playback" tab select the playback device (Conexant high def...) then click the properties box at the bottom - go to the "Levels" tab and there you will see 2 volume bars - Mute the "Pc speaker"
bios menüsünden configuration menüsüne girip oradan power beep sekmesine gelip disapled olarak değiştirdiğinizde şarja taktığınızda artık ses gelmeyecektir.Sessiz sedasız kullanmaya devam
ibrahim Güngöryoutube
Lenovo Bilgisayarlarda Güç kablosu sesi devre dışı bırakma