Şimdi Ara

PBG BIRAZ IYIMSER DEGIL MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her dersten full yaptığını düşünelim türkçedeki fark 5.08 puan sosyalde 3.04 puan matematikte 9.08puan fende 4.04 puan ediyor toplamda 160 nette 21,24 puan eder bu 80 nette 10.62 puan eder ve sanırım siz 40 net falan yaptınız ondan 6 puan diyosunuz :D bence anlaşılmıycak şey çok sizin matematik bilginiz mesela ciddi şekilde eksiksiniz ve üst sıralamalarda çok fazla 130 120 netler olduğundan bu 30 bin aralığı dahil geçerlidir 16 puanlık bir sapma demektir lütfen kendinizi inandırmadan başkalarını inandırmaya çalışmayın burda.umarım dediklerimi anlayabilcek yeterliliğiniz vardır.iyi forumlar.

EDİT: Hadi biraz daha açiyim beyniniz zorlanmasın yani sonuncu adam gene aynı puanı alıyorda üstler değişiyor siz sonlardasınız sanırım demek istedim. 500 bbininci adamda normal 2 3 puan oynaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain FLow -- 11 Temmuz 2016; 18:51:30 >

• Captain FLow kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin kafa almıyo heralde öncelikle matematik hakkında kapismak istemem uzerimbide bana burda klavye hocalığı yapma pbg den puansal olarak kaç puan oynadığını görcez siralamalar değişik gelcek ancak puanlar dedigim gibi fazla farketmicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezuntmci1905 M kullanıcısına yanıt
    aynen 14 de teknik üni ye girmiş sayısalcıyla matematik kapışmayıp üzmeniz çok takdire şayan bu yaşınızdayken. Biz diferansiyal bitirmişken biraz ironik oldu. Fakat anlamadığınızı daha iyi belli ettiniz iyi forumlar iyi akşamlar.
    Kardeşim bu senin matematiğinin benden iyi olduğunu göstermez ancak senin bu gösterme çabaların çok çocukça yerinde sayiyo yaşınyok sayısalmista

yuh 2015e göre ygs netlerimi ayarlayarak hesapladım ve lysleri direkt yazdım pbg 2016 hesabından da iyi gösteriyor ne iş, atmayın
    ya 16 puan diosunzda öyle olmayacak. pbg de bi hesaplayın bakalım kaç puan getrisi varmş ygs nin. %40 flan etkilemior, hesaplandğnda. % 28 30 etklior mf-3ü.
    Bekara karı boşamak kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntmci1905

2015 ygs ile 2016 ygs arasındada dağlar kadar fark var ancak 6 puan oynuyor bundada en fazla okadar oynar

aynen hocam bende de 6 puan oynadı.o cahil arkadaşın dediği gibi 500binlerde değilim ilk 70 binin içindeyim ve geçen seneye göre ygs 2 puan türünden sadece 6 puanlık bir oynama var
  • zehos22 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam onun kafa biraz bulanık k3ndini çok zeki görüyor bırakın görmeye devam etsin

• mf3 pbgden iyi gelecek diye tahmin ediyor hocalar. arada kaynayacaklar biz size en kötüsünü verdik diye
  • Yazdığın değerlere göre geçen senenin matematiği bu seneye yakın zorlukta oluyor o halde.

• prostagma kullanıcısına yanıt
    evet ve pek gercekcı gelmıyor gıbı bana. ozellıkle mf4 ıcın soyledıgı puandan bır tık daha kotu olucaktır bence ama daglar kadarda bır fark olmaz dıye dusunuyorum
  • Carlitoo C kullanıcısına yanıt
    Bence de

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Bu da forumun kendi sanan pek caktırmayan trollerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underc0ver

Kardeşim yanlış kişiyi etiketledin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Underc0ver

Kardeşim yanlış kişiyi etiketledin herhalde

Tamam
  • zehos22 Z kullanıcısına yanıt
    En iyi puanin ilk 70 de butun siralamalarini toplayip bolursen bir cahile matematikten anladigini gosterebilirsin... Abi hakkaten cok salaksiniz lan

• BURDAKI INSANLARA BIRAZ DAHA MANTIK ANLATIYIM SEN YGS 1 DEN 10K OLURSUN YGS 3 4 30 ARK 5 6 50 SER K SONRA BURAYA GELIP 10 K YIM SU PUAN OYNADIM DERSIN ILK 70K DAYIM BENDE BU OYNADI DERSIN ADAMLARA OLAYI STANDART ORTALAMA TEOREMINI BASITLESEREK ANLATTIM RESMEN CAHILLIK SICRATTILAR HER YERIME HAKARET EDEREK ULAN DENGESIZLER BUTUN SIRALAMANIZI PUANINIZI ORTALAYAIN SONRA DEDIGIMI CEVAP VERIN BU KADAR MI TUTARSIZSINIZ BUNU ANLAMAYA BILE BEYNINIZ YETMEMIS..

He canim he oku belki simdi basar.

Aynen yarismaya gerek yok.Seviyeler ve kulvarlar cok farkli daha kac bin olurumlardasin..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.