merhaba arkadaşlar ben samsung rc530 model notebook kullanıyorum
özellikler: intel core i7 2630qm işlemci 6 gb ddr3 ram nvidia gt 540m ekran kartı ekran kartını değişim yapabiliyomuyuz acaba yapabiliyosak 500 ila 750 tl arasında önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir?
bu leptop masaüstü değil kafana göre değiştiremesin kaldıki ekran kartları değişebilen leptoplarda mxm slotları vardır sökülüp takılabilir bu her leptopta olmaz oyun leptoplarında bulunur rahatlıkla değişir ama senin leptopta ekran kartı çipi anakrta birleşiktir değişmez değitiren yerler var ama takabileceğin çıkma bir kart olur oda gt 540'tan iyi olmaz belki çıkma gt555 bulunsa azbirşey daha yükseltilir ama eskisi gibi randıman alabilirmizin bilinmez yapan yerler var ama onlarda en fazla 6 ay garanti verir ondan sonra elinde kalır.gt 540m oyun oynyorsun galiba mevcut oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsin bu kart üzerinde bulunupta en yüksek 3dmark skoru bulunan makineye sahipsin.neden değiştirmek istiyorsun?
yani bilmiyorum bilgisayarı çok severim ondan hrhalde ben bide teknik servise danışım