Şimdi Ara

pc açılınca sadece masa ustu gelıyo maus hareket edıyo daha sona donuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açılınca sadece masa ustu gelıyo daha sona donuyo fare hareket edıyo ama masa ustundekı sımgelerden herhangı bırıne tıklayamıyorum tıklamıyo..ctrl alt del tusuna basarak gorev yoneticisinden explorer.exe yi sonlandırıp yenıden çalıştırdıgımda duzelıyor bu bı cok makınada oluyo nekadar araştırdımsada çaresini bulamadım acıl yardımlarınızı beklıyorum saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyuz -- 1 Temmuz 2007; 22:25:23 >

• Dostum makinanda Win32 virüsü var kaspersky anti-virüsle temizledikten sonra sorun çözülecek. Kolay gelsin.

Bazı arkadaşlar virüsten değil diye atlayabilir. Ama 2 gün evvel sattığım makinada aynı sorun vardı. Tecrübem büyük
  • Virüslu veyahutda Sonradan Bır donanım Taktıysan Bu donmaya neden Olabılır.
    Çözüm İse.
    Start-run-msconfig-start up
    Burdakı Tum Kutuların İçini Boşalt Bir reset İşlem tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Dostum makinanda Win32 virüsü var kaspersky anti-virüsle temizledikten sonra sorun çözülecek. Kolay gelsin.

Bazı arkadaşlar virüsten değil diye atlayabilir. Ama 2 gün evvel sattığım makinada aynı sorun vardı. Tecrübem büyük

yüzbasım bi deneyyım dukyana gecnce tsk ederım :) sonucu buraya yazarım
  • makinalar demişsin , intcafe sahibimisin ?

eğer öyleyse ve deepfreeze varsa makinanda bazen ondan dolayı kaynaklanıyor ,

benim int.cafe vardı zamanında deepfreeze'den dolayı bazen bu sorun ile karşılaşıyordum

deepfreeze'i tamamen kaldırıp dene eğer varsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.