Şimdi Ara

Pc açılırken fan durup yeniden başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam ufak bir sorum var. Bende corsair carbide spec-5 modelinde bir kasa var. Kasada ekran kartı ve işlemci dışında iki adet daha fan var. Ben bu iki fanı şöyle üzerinden temizledim başka hiçbir şeye dokunmadım. Sorunum ise bilgisayarı çalıştırdıktan sonra bu iki fan dönmeye başlıyor sonra bir saniyeliğine durup tekrar dönmeye başlıyorlar bu durum yaklaşık 10 saniye içerisinde iki defa oluyor. Açıkcası biraz huzursuz oldum acaba fanlara bir zarar mı verdim diye düşünüyorum öte yandan sanki daha önce de böyleydi hissiyatına kapılıyorum ama emin olamıyorum. Bu fanların sıkıntılı olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mı? Oyunlarda gpu ve cpu sıcaklığı gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşadığınız durum arıza değildir, fanlar anakart tarafından check ediliyor.

• kingname K kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var anlattığınız olayları sanırım bende aynı şekilde yaptım. Donanımlara hava tuttum geri yerleştirip çalıştırdım daha önceden de oluyor muydu emin değilim. Ondan ziyade son günlerde mevcut anakartımı aynı modelin yenisiyle değiştirdim daha kötü oldu. Masaüstü açıldıktan kısa bir süre pc donup kalıyor ve neden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usluer26 U kullanıcısına yanıt

bunun sebebi hatalı sürücüdür veya çiplerden biri arızalıdır. anakarta bağlı cihazlardan birinin çipi..

• Anakartın kesinlikle gigabyte markadır. Ve bu normali zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.