Şimdi Ara

Pc Açılıyor Ekran görüntü gelmiyor maus ısıgı ve klavye num ısıkları yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarımın cpu fanını temizlemek istedim bu linkten bakarak yaptımhttp://forum.shiftdelete.net/junior-editorler/162054-stok-intel-islemci-fani-nasil-temizlenir.html
    neyse saç kurutma makinesiyle kuruttum demir kısmını yıkadıktan sonra taktım power tuşuna bastım fan eskisine oranla 2 kat daha az ses çıkarıyordu ama ekrana ne görüntü geliyordu ne maus ısıgı nede klavye ısıgı hdd ısıgı yanıyordu ekran kartım zaten yeni ekran kartında sorun olsa mausun ısıgı falan yanardı anakartın pilini de cıkarttım 5dk bekledikten sonra taktım olmadı. Fanı temzilerken rahat cıkarayım diye power supplinin işlemciye takılı olan kablosunu cıkardım temizledikten sonra yine taktım ve bu sorunlarla karşılaştım
    Saygılar

• usta naptın sen işlemci hiç yıkanır mı ? saç kurutma makinası ile kurutulur mu ? işlemcin yanmıştır muhtemelen yada kısa devre yapmıştır.Sentetik tinerle sil güzelce sonra bırak 1 saat kendiliğinden kurusun.tekrar tak ve bütün kabloları bağladığından emin olarak aç bilgisayarı.çalışmazsa yeni işlemci alman gerek.

dipnot: sentetik tiner kullan sakın selülozik tinerle silme ertirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.