Şimdi Ara

PC Açılmadan Kapanıyor! :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar islemcinin fani hizlaniyor tam bilgisayari isleme gecirecekken pc acilamadan kapaniyor. sorun powerda degil ondeki power ve reset tuslarini da sokup baktim takilmiyor onda da sikinti yok tek sorun islemci gibi duruyor? sizin fikirleriniz nedir acil yardim edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbekar80 -- 22 Ağustos 2013; 17:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunun powerdan, ramden, power ve reset tuslarından kaynaklanmadıgı kesınlestı. Bugun bılgısayarımın kasasını bılgısayarcıya goturdum denemeler yaptık sorunun anakarttan kaynaklandıgını elektrıgın 3.sanıyede kasadan kesıldıgını soyledı. Anakartım Asus M2N-CM DVI eskı bır kart. Kendılerınde bulunmadıgını ve bulunmasının bıraz zor oldugunu soyledıler. Bu anakartın ıkıncı elını almaktansa bılgısayara adam gıbı bastan yenı anakart ve ıntel ıslemcı almak daha mantıklı olur dedım. Fakat unıversıteye gıdecegım ıcın dızustu bılgısayar alacagım o yuzden masaustu bılgısayarımı parca parca satmayı dusunuyorum. Dusuncelerınızı tavsıyelerınızı benım bır ogrencı oldugumu dusunerek bana kârlı yolları ıleterek soylersenız sevınırım. Sımdıden cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbekar80 -- 23 Ağustos 2013; 18:29:42 >
  • arkadaslar cevap yazacak olan yok mu kac gundur pcsiz duruyorum mobilden giriyorum

• koku var mı koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

koku var mı koku

dogal gazim var ister misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: okanbekar80

quote:

koku var mı koku

pc gazla mı calısıyor psu dan koku gelıyor mu yanı
    pek anlamıyorsun herhalde bu işlerden
    işte bu yüzden bilgisayarın bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 24 Ağustos 2013; 20:45:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanbekar80

quote:

koku var mı koku

pc gazla mı calısıyor psu dan koku gelıyor mu yanı
    pek anlamıyorsun herhalde bu işlerden
    işte bu yüzden bilgisayarın bozuluyor

Bilgisayardan anliyorum ama dalga gecer gibi yanit verdigin icin oyle yazdim. PSU dan koku gelmiyor ve sorun PSUda degil farkli PSU lar denedim yine ayni sorun oldu. Anakarttan oldugunu dusunuyoruz. Ilk mesajimin basina edit yaptim o yazimi okuyarak yardimci olursan sevinirim kardesim.

• İkinci el kısmından veya sahibinden'den satabilirsin elindeki parçaları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.