Şimdi Ara

pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir hata yaptım bios ayarlarından ram mhz ayarını 800mhz yaptım ramlerim ddr3 1333mhz anakart 800mhz desteklemyo galiba pc birdaha açılmadı lüfen nasıl düzeltenilirim

• arkadaşlar bir yzım yanlışı olmuş pc açılıyor ama görüntü gelmiyor
  • anakartı sök başka pc ye tak.o pc den bios güncellemesi yap.tabi bu arada başka ram takmayıda unutma.
  • Anakartın Üstündeki Pili Çıkartıp 10 saniye bekleyin sonra takıp pc yi açın ara sıra işlemciye oc yaptıgımda pc açılmıyordu pili çıkartıp takınca düzeliyordu
  • biosu sıfırladınmı sorunun düzelcektir
  • arkadaşım biosu sıfırla diyo ekran gelmiyorki nasıl sıfırlıcam kardeşim pilide çıkardım taktımda olmuyor birde şimdi başka hd takıcam bakalım
  • rami değiştir pc acılmasını sağla ve yaptıgın ayarı bıosdan düzel tekrar kendi ram ini tak.
  • saolasın
  • ya arkadaşlar benim anakart msı G41M-P26 bu anakart memory yani ram destekleme ddr3 800-1066-1333 benim ramlerim hi-level 4gb ddr3 1333mhz ama biosta 1066 da çalışıyormustu ben salak gibi onu 800e getirdim pc kapandı açtığımda ise ekran gelmedi açılıyor ama görüntü yok 800mhzli ram baktım hepside ddr2 benim kart ddr2 çalıştırmıyor arkadaşlar bir yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.