arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım markası dell . daha alalı bir hafta oldu ve pc şarj olmuyor dün gece bir sorun yoktu şarjda bıraktım ve bugün baktığımda şarjı bitmek üzereydi hiç şarj olmamış . yani şuan batarya da boş ve hiçbişekilde pc yi açamıyorum . diğer laptopun adaptörü falan da uyumlu ama çalışmıyor . sorun ne olabilir
BIOS ayarlari ile oynadiniz mi?
hayır
1 haftalıksa direkt aldığın yere götür değişim yapsınlar bence. Hem yenisi gelir için rahat eder.
allah allah adaptörde sorun olabilir enerji giriş portundada olabilirrr 1 haftalık bılgısayarın böyle bir sorun vermesıde sana tesaduf etmış aldıgın yere götür bencede
laptop garanti kapsamı içinde değil geri götürsem değiştirirler mi ?
Garanti kapsamında değil ise yeni bir batarya almak size düşüyor.
peki bunun batarya almakla ne alakası var batarya şarj olmuyor ki
quote:
Orijinalden alıntı: harasbc
peki bunun batarya almakla ne alakası var batarya şarj olmuyor ki
İlk mesajınızda başka uyumlu bir adaptörle de denediğinizi nelirtmişsiniz sanırım ve bataryanız gene şarj olmamış. Bu aşamada sorun bataryadadır.
batarya yoksa da pc çalışır değil mi ? bu uyumlu adaptör takıldığında yine pc çalışmadı . kendi adaptörüm de uyumlu olduğu bi pc yi şarj etmedi yani şuanda herşey sorun
ilk önce aldığın yere götür almazlarsa yeni bir batarya al
quote:
Orijinalden alıntı: harasbc
arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım markası dell . daha alalı bir hafta oldu ve pc şarj olmuyor dün gece bir sorun yoktu şarjda bıraktım ve bugün baktığımda şarjı bitmek üzereydi hiç şarj olmamış . yani şuan batarya da boş ve hiçbişekilde pc yi açamıyorum . diğer laptopun adaptörü falan da uyumlu ama çalışmıyor . sorun ne olabilir
Laptobunuzun enerji girişlerinde bulunan beslemede problem var ve beslemesini tamir ettirmelisin.Yani aldığınız yer almaz 2. el ise 1 gün olsa alınırdı fakat 1 hafta maalesef tamir ettirmelisin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme