Şimdi Ara

PC ACRYLIC TUBING - VARYASYONLAR 1 - Silverstone Tj07 V 1 24 TEMMUZ 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilişimciniz

Güzel projeye benziyor. Ancak merak ettim projeniz alıntı mı yoksa size mi ait?

dostum mesleğim mimarlık olduğu için bu soruya alışkım .
    proje orjinal sizin projenizmi ,yoksa esinlendinizmi diye sorulmasına..
    hergün binlerce projenin yapıldığı bir konuda tamamen orjinal proje yapmak milyonda bir şans...
    bilerek veya bilmeyerek esinlendiğimiz . bilinçaltına yerleşmiş özellikler mutlaka yaptıklarımızı etkiler . beni de etkiledi tabii...
    kaldıki ben bu başlık altında ve buna bağlı olarak açtığım akrilik boru uygulaması konusunda;
    http://forum.donanimhaber.com/m_77374431/tm.htm
    bu konudaki örnekleri de ortaya koymaktan çekinmedim fotoları ile .. belki birileri esinlenirde daha iyilerini yapar diye..
    kaldıki uygulaması öyle enteresan bir şeyki , hortumla sıvı soğutma kurmaya benzemiyor, hele birde plexi tabladan sıvı dağıtımı yaparsan ve bunu sıkışık bir alanda yapıyorsan... istesende bir şeyi kopyalıyamıyorsun anakartın,blokların , kasan ve kendi estetik anlayışın seni apayrı bir yere götürüyor.konuyla ilgili tecrübeleri anlatırken buna daha detaylı değineceğim, 2 gündür labirent bilmece çözmekten anam ağladı...detaya girince... daha iyi anlaşılır söylediklerim. tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 26 Ağustos 2013; 17:45:02 >

• değişik bir hobiymiş, vakit gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper.altin

değişik bir hobiymiş, vakit gerekli

yanlışlıkla yolunu şaşırıp modifikasyon forumuna düşmüş gibi bir halin var dostum...kapıyı aralayıp burası neresi ki diye içeri bakan biri gibi....
  • Çok güzel gidiyor, ortaya değişik bir şey çıkacak belli.
    Özellikle su kanalı nasıl olacak merak ediyorum. Daha önceki akrilik boru rehberi gibi bununda rehberi olsa benim için çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Çok güzel gidiyor, ortaya değişik bir şey çıkacak belli.
    Özellikle su kanalı nasıl olacak merak ediyorum. Daha önceki akrilik boru rehberi gibi bununda rehberi olsa benim için çok güzel olur.

dostum ben bildiklerimi gördüklerimi herkesle paylaşmayı seven biriyim onun sorunlarını da halldeyim fotoğraflar, eklerim . ama şu anda labirent bilmece çözmekle meşgulüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

quote:

dostum ben bildiklerimi gördüklerimi herkesle paylaşmayı seven biriyim onun sorunlarını da halldeyim fotoğraflar, eklerim . ama şu anda labirent bilmece çözmekle meşgulüm.

Kolay gelsin son kuruluma baktığımda baya karmaşık gözüküyor çakışma olmadan o işten çıkmak zor olacak gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin son kuruluma baktığımda baya karmaşık gözüküyor çakışma olmadan o işten çıkmak zor olacak gibi duruyor.

evet benim bir saplantım var... bloktan bloğa aktarma yapmayı sevmiyorum, ya blokta çıkıp ara radyatöre giriyorum yada burdaki gibi plexi ye bu nedenle hortum ve boru bol oluyor..çözmeside zor..aynen labirent bilmece..
    gdiiyorsun gidiyorsun yol bitiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet benim bir saplantım var... bloktan bloğa aktarma yapmayı sevmiyorum, ya blokta çıkıp ara radyatöre giriyorum yada burdaki gibi plexi ye bu nedenle hortum ve boru bol oluyor..çözmeside zor..aynen labirent bilmece..
    gdiiyorsun gidiyorsun yol bitiyor

Dediğini yapmak işkence gibi olur ama kesin bir yöntemi vardır. Olmazsa 1-2 tane bağlantıyı plexinin altından hortum ile yaparak belki biraz rahatlayabilirsin hem anlaşılmazda.

• quote:

Dediğini yapmak işkence gibi olur ama kesin bir yöntemi vardır. Olmazsa 1-2 tane bağlantıyı plexinin altından hortum ile yaparak belki biraz rahatlayabilirsin hem anlaşılmazda.

dostum sen de tavla oynamayı öğretmeden zar tutmayı öğretiyorsun..(bildiğim bir çözüm yöntemi elektronikte 2-3 katmanlı PCB lerden..)
  • Hocam çok güzel bir çalışma. Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yanlışlıkla yolunu şaşırıp modifikasyon forumuna düşmüş gibi bir halin var dostum...kapıyı aralayıp burası neresi ki diye içeri bakan biri gibi....

hahaha şimdi baktım da tekrar hakkaten öyle gibi
  • quote:

quote:

quote:

hahaha şimdi baktım da tekrar hakkaten öyle gibi

insanın kendi ile bile dalga geçebilmesi çok güzel bir meziyet.
    ben şaka yollu takılırken bayağı terddüt ettim . olmadık bir cevap gelirmi diye.. tşk.

• quote:

quote:

dostum sen de tavla oynamayı öğretmeden zar tutmayı öğretiyorsun..(bildiğim bir çözüm yöntemi elektronikte 2-3 katmanlı PCB lerden..)

. O karışıklığın içinden çıkmak için her türlü numara yapılabilir ama bitince güzel duracağı kesin.
  • takip.
  • Varmı gelişme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Varmı gelişme :)

devam dostum .... eklerim birşeyler . şu anda da onla uğraşıyorum bir taraftan...ama çok el alıyor.
  • eklerle güncellendi
  • süper bir çalışma olmuş tamamlandığında örnek teşkil edecek bir kasa olacağı kesin.ali abi bize de böyle sistem yapsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut.plt

süper bir çalışma olmuş tamamlandığında örnek teşkil edecek bir kasa olacağı kesin.ali abi bize de böyle sistem yapsana

dostum ;bu ısınma projesi oldu. hatalarımızı öğreniyoruz. 2. ve 3. varyasyonlarda daha başarılı olur sanırım bu sıkışıklıktan kurtulunca..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.