Şimdi Ara

pc açtıktan sonra zoom player sorunu ( yüklü deyil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc her açılırken açılıyor 2 sn sonra kendi kapanıyor herhangi bir uygulaması yok dosyasını silemiyorum yardımcı olurmusunuz

pc açtıktan sonra zoom player sorunu ( yüklü deyil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaristx -- 9 Temmuz 2024; 10:56:52 >

• Merhaba,tarattım ama düzelmedi

• hocam çözebildin mi aynı sorunu ben de yaşıyorum

• berat1yvz B kullanıcısına yanıt

Bir yerlerde kesinlikle bir uygulaması vardır. Açılırken çalışan program listesine bir bakın. Görev yönetisinden başlangıç kısmındaki programlara bir bakın. Orada tuhaf isimli programlar var ise devredışı bırakın.

İkinci olarak bilgisayardaki bazı klasörleri tek tek kontrol edip içlerindeki klasör ve dosyalardan şüpheli tuhaf isimleri olanları tespit edip silin. Klasör içindeki dosyalarda o anda kullanılanlar silinmeyecek görev yöneticisinden açık olanı bulup kapatmanız gerekecek. Klasörleri kontrol etmeden önce gizli öğeleri göster özelliğini aktif edip ondan sonra aşağıdaki klasörleri tek tek kontrol edin.

-C:\Users\Kullanıcadın\AppData

-C:\ProgramData

Özellikle appdata içindeki local klasöründeki temp klasörünün içini tamamen silin. Kullanılan dosya var uyarısı verirse o dosyalar için atla deyin geri kalanını silsin. Appdata içindeki klasörleri özellikle iyi kontrol edin.

Yukarıdaki gizli klasörler dışında;

C:\Program Files (x86)

C:\Program Files

Bu konumdaki dosyalarıda iyice kontrol edin.

Silinmiş boş klasörler varsa da kaldırın. Haricinde yukarıda dediğim gibi şüpheli yada tuhaf isimli klasörleri temizleyin.

Eğer bu reklam uygulaması çok spesifik bir yerde değilse bu işlemlerden sonra zaten temizlenecektir.

Cclaener ile de başlagınç uygulamalarını detaylı görebilir ve devredışı bırakabilirsiniz. Ek olarak zamanlanmış görevleri de detaylı bulabilirsiniz. Misal bilgisayarın her açılışında şu uygulama çalışsın gibi bir görev zamanlanmış ise, o başlangıç programlarında gözükmez.

Velhasıl siz bunları bir deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.