Şimdi Ara

###PC BASINDA REKOR### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: juniorbrs

geçen sene 46 saat pc başında kaLdım ko oynuodum yılbaşı itemleri toplayıp bugdan yararlanıp item yapıoduk..46 saatten sonra bi 20 saat uyku çekmişim sormayın

• Bi Ara yazın Silkroad a baslamıştım sabah 7 de açtım gece 3:30 da kapatmıştım tabi ertesi sabah da 2 de kalktm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: Noksgelvs

34 saat 12 dakika. Pazartesi akşam oturdum. Çarsamba kalktım

Bana bizim arakdaşı hatırlattın..

Bizim arkadaş da Pazartesi 12'de yattı, Çarşamba öğlenden sonra kalktı, kalkınca ilk söylediği söz şu; bugün günlerden ne la?

kıs uykusu mübarek

20 saat die hatirliorm

• en fazla 15 ssat filan
  • 15 saat

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: Noksgelvs

34 saat 12 dakika. Pazartesi akşam oturdum. Çarsamba kalktım

Bana bizim arakdaşı hatırlattın..

Bizim arkadaş da Pazartesi 12'de yattı, Çarşamba öğlenden sonra kalktı, kalkınca ilk söylediği söz şu; bugün günlerden ne la?

• HATIRLIOMDA BEN Bİ ARA BABAM ANNEM FALN DİYARBAKIR A GİTİTLER BEN EVDE YALNIZ KİMSE YOK ABİ ÖGLEDEN SONRA DÖRTTEN SABAH SAAT 11 E A KADAR MSN DEYDİM ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VE YAZIORUM O GEÇİRDİĞİM 19 SAAT FELAKET BİŞİ İDİ ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Başında durma olarak 2Gün olabilir . Ama PC 'yi 1 haftaya yakın hiç kapatmadığımı bilirim Hepsi knight yüzünden şükür 1,5 sene önce bıraktım .

Hocam hatırlıyorm sanki seni knight bölümünden
  • 16 saat filan Rome Total War oynamıştım.Galya'yı alamayınca kriz geçirmiştim.
  • Cuma öğlende oturmuştum Cumartesi Öğlende Kalktım Yattım Öğlende Pazar Akşamı Kalktım Saat 5.6 gibi

Bu Olay Olduktan Sonra Bir Hafta Kendime Gelemedim Resmen Tersim Döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Başında durma olarak 2Gün olabilir . Ama PC 'yi 1 haftaya yakın hiç kapatmadığımı bilirim Hepsi knight yüzünden şükür 1,5 sene önce bıraktım .

Charını bana versene

___________________________________________________________________-
  • En Fazla 10-12 Saat
  • yazın knight oynarken 2 gün oynadığım oluyordu. bi defasında 44 saat takılıp 72 den 73 e kasmıştım. tabi sonrası 2 gün uyku.
  • benim pc 12-13 saat açık kalıyor ama ben gündüz 1,30-2 gibi açıyorum gece 2-3 e kadar açık kalıyor ama devamlı değil mesala
    diyem yeni açtım 1-1,5 saat takılırım bırakırım çıkarım gelirim 1 saat boş film var bilgisayara ara ara bakarsam 50 dk falan çıkıyor bir daha gidiyorum gene açık ondan sonra gelirim 8-9 sonrada dalarım 5-6 saat ordan gider.. bazende 3 e kadar düşüyor daldığım süre:5-8 saat arası ama iki saatlik bir yere falan gidiceksem pc kapatıyorum kısa sürelilerde açık kalıyor..
    en fazla 12-13 saat açık kaldığı olmuştur bir kaç kez..
  • 36 saat ve knight yüzünden şimdi knightı bıraktım dünya varmış dedim hayatın tadına vardım sizde bırakın azcık gerçek dünyayı yaşayın
  • max 4-5 saat
  • Yanlış hatırlamıorsam bende 24-25 saat k.o oynamıştım.

Online oyunlara burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bypasavat

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ben 25 saat pc başındaydım knight online yüzünden iyice böyle dünyala alakamı kesmiştim ama bıraktım çok şükür..

charını bana versnee

SS aldındı, ünlü oldun
  • yaklaşık 18 saat olması gerek pek oynamıyorum zaten cumartesi,pazar ve hafta içi herhangi bir gün haftada toplam 3 gün hafta içi kullandığım günde genelde 4 saat felan oluyor, cumartesi günleri 15'i rahat bulur, pazar günleri ise 9 saat civarı
  • Alayımız K.ocuyuz 17 saat
  • 30 saat civarı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.