geçen sene 46 saat pc başında kaLdım ko oynuodum yılbaşı itemleri toplayıp bugdan yararlanıp item yapıoduk..46 saatten sonra bi 20 saat uyku çekmişim sormayın
Bi Ara yazın Silkroad a baslamıştım sabah 7 de açtım gece 3:30 da kapatmıştım tabi ertesi sabah da 2 de kalktm
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
quote:
Orjinalden alıntı: Noksgelvs
34 saat 12 dakika. Pazartesi akşam oturdum. Çarsamba kalktım
Bana bizim arakdaşı hatırlattın..
Bizim arkadaş da Pazartesi 12'de yattı, Çarşamba öğlenden sonra kalktı, kalkınca ilk söylediği söz şu; bugün günlerden ne la?
kıs uykusu mübarek
20 saat die hatirliorm
en fazla 15 ssat filan
15 saat
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
quote:
Orjinalden alıntı: Noksgelvs
34 saat 12 dakika. Pazartesi akşam oturdum. Çarsamba kalktım
Bana bizim arakdaşı hatırlattın..
Bizim arkadaş da Pazartesi 12'de yattı, Çarşamba öğlenden sonra kalktı, kalkınca ilk söylediği söz şu; bugün günlerden ne la?
HATIRLIOMDA BEN Bİ ARA BABAM ANNEM FALN DİYARBAKIR A GİTİTLER BEN EVDE YALNIZ KİMSE YOK ABİ ÖGLEDEN SONRA DÖRTTEN SABAH SAAT 11 E A KADAR MSN DEYDİM ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VE YAZIORUM O GEÇİRDİĞİM 19 SAAT FELAKET BİŞİ İDİ ...
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Başında durma olarak 2Gün olabilir . Ama PC 'yi 1 haftaya yakın hiç kapatmadığımı bilirim Hepsi knight yüzünden şükür 1,5 sene önce bıraktım .
Hocam hatırlıyorm sanki seni knight bölümünden
16 saat filan Rome Total War oynamıştım.Galya'yı alamayınca kriz geçirmiştim.
Cuma öğlende oturmuştum Cumartesi Öğlende Kalktım Yattım Öğlende Pazar Akşamı Kalktım Saat 5.6 gibi
Bu Olay Olduktan Sonra Bir Hafta Kendime Gelemedim Resmen Tersim Döndü
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Başında durma olarak 2Gün olabilir . Ama PC 'yi 1 haftaya yakın hiç kapatmadığımı bilirim Hepsi knight yüzünden şükür 1,5 sene önce bıraktım .
yazın knight oynarken 2 gün oynadığım oluyordu. bi defasında 44 saat takılıp 72 den 73 e kasmıştım. tabi sonrası 2 gün uyku.
benim pc 12-13 saat açık kalıyor ama ben gündüz 1,30-2 gibi açıyorum gece 2-3 e kadar açık kalıyor ama devamlı değil mesala diyem yeni açtım 1-1,5 saat takılırım bırakırım çıkarım gelirim 1 saat boş film var bilgisayara ara ara bakarsam 50 dk falan çıkıyor bir daha gidiyorum gene açık ondan sonra gelirim 8-9 sonrada dalarım 5-6 saat ordan gider.. bazende 3 e kadar düşüyor daldığım süre:5-8 saat arası ama iki saatlik bir yere falan gidiceksem pc kapatıyorum kısa sürelilerde açık kalıyor.. en fazla 12-13 saat açık kaldığı olmuştur bir kaç kez..
36 saat ve knight yüzünden şimdi knightı bıraktım dünya varmış dedim hayatın tadına vardım sizde bırakın azcık gerçek dünyayı yaşayın
max 4-5 saat
Yanlış hatırlamıorsam bende 24-25 saat k.o oynamıştım.
Online oyunlara burdan
quote:
Orjinalden alıntı: Bypasavat
quote:
Orjinalden alıntı: Dx
ben 25 saat pc başındaydım knight online yüzünden iyice böyle dünyala alakamı kesmiştim ama bıraktım çok şükür..
charını bana versnee
SS aldındı, ünlü oldun
yaklaşık 18 saat olması gerek pek oynamıyorum zaten cumartesi,pazar ve hafta içi herhangi bir gün haftada toplam 3 gün hafta içi kullandığım günde genelde 4 saat felan oluyor, cumartesi günleri 15'i rahat bulur, pazar günleri ise 9 saat civarı