Bende de buna benzer sorun vardı psu dan şüpheleniyodum tahminim doğru çıktı tabi psu mefta olmuş yenisini aldık
arkadaşlar öncelikle merhaba, asus n50v serisinden bir laptobum var. 3-4 ay önce 2 yaşındaki kızım laptobun üzerine çıktı o olaydan sonra ekran sanırım kırıldı ve bir kaç yerinde kalın ve düz çizgiler oluştu . iyi kötü idare ederken geçenlerde tamamen ekran gitti. bende ekran ön panelini çıkardım. o sırada tornavida led monitor converter kartına değdi ve bir kaç kıvılcım çıktı. daha sonra bilgisayar tamamen kapandı ve bir daha hiç açılmadı. şu anda laptop da hiçbir güç belirtisi yok batarya sı takılı olduğu halde. nedenini bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz. batarya dan kaynaklanırmı yada başka ne olmuş olabilir
kısa devre yapmış yüksek ihtimalle.
arkadaşlar ben pc yeni sıfır kurdum pc düğmesine basıyorum 2 -3 saniye ışık yanıo işlemci danı hızlanıo sonra kapanım tekra açlıo yaklaşık 15-20 dk sonra kendi kendine açılıo sonra kapartıyorum tekrar açıyorum yine yok bana yardım edin arkadaşlar çıldırıcam king81
Bende de aynı sorun var UP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme