Şimdi Ara

pc çok yavaşladı ram yiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell n5110 laptop çok ağır çalışmaya başladı 4gb ram var %r96 ram kulanılıyor ne olduğunu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfrdy -- 8 Mayıs 2016; 17:54:52 >

• yfrdy kullanıcısına yanıt
    Virüs girmiş olabilir. Formatsız çözüm istiyorsanız, Combofix ile güvenli modda taratmanızı öneririm. Format en temizidir ama bilginize.
    Bir de arka planda çalışan uygulamaları görev yöneticisinden kapatıp öyle denemenizi öneririm.
  • MeQuadro kullanıcısına yanıt
    o zaman format atarım
    Öyle bir şansınız varsa çok daha iyi olur. En temizi format atmak :)
  • MeQuadro kullanıcısına yanıt
    hocam mavi ekran hatası alıp duruyorum bunun nedenini biliyor musunuz ?  pc çok yavaşladı ram yiyo
  • projectx0987 kullanıcısına yanıt
    Dosyayı okumuyor olabilir. DVD'nizi değiştirebilir misiniz? Ayrıca 2 adet takılı ram varsa birini çıkarıp deneyin lütfen.
  • Win10 tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 10a yükseltirsem sorun kalmaz mı diyon
    Temiz kurulum yaparsan çok daha güzel olur

• temiz kurulum derken otomatik yükseltiliyo zaten diğer pc win7-win10 yükseltim programı indirip açtım gerisini program yaptı
    Problemin cozulduyse ne ala :) benim demek istediğim format atip, hdd bicimlendirip, baştan işletim sistemi kurmak oluyor. Yeni sistem kurarken hep öyle yaparım ve öyle tavsiye ederim. En sağlıklısi hemde en temizi. Prensip meselesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.