Bildirim
pc çok yavaşladı ram yiyo
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Virüs girmiş olabilir. Formatsız çözüm istiyorsanız, Combofix ile güvenli modda taratmanızı öneririm. Format en temizidir ama bilginize.
Bir de arka planda çalışan uygulamaları görev yöneticisinden kapatıp öyle denemenizi öneririm. -
o zaman format atarım -
Öyle bir şansınız varsa çok daha iyi olur. En temizi format atmak :) -
-
Dosyayı okumuyor olabilir. DVD'nizi değiştirebilir misiniz? Ayrıca 2 adet takılı ram varsa birini çıkarıp deneyin lütfen. -
Win10 tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
win 10a yükseltirsem sorun kalmaz mı diyon -
Temiz kurulum yaparsan çok daha güzel olur
temiz kurulum derken otomatik yükseltiliyo zaten diğer pc win7-win10 yükseltim programı indirip açtım gerisini program yaptı -
Problemin cozulduyse ne ala :) benim demek istediğim format atip, hdd bicimlendirip, baştan işletim sistemi kurmak oluyor. Yeni sistem kurarken hep öyle yaparım ve öyle tavsiye ederim. En sağlıklısi hemde en temizi. Prensip meselesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X