Şimdi Ara

PC de Fifa oynamak haram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x264

fifada oyunmu allah aşkına ya.tutturmuş fifacılar bi oyun diye sorsan pes oynamışlıkları yoktur.çocuk oyunu gibi oyundan ne zevk alıyosunuz.oynayın bi pes alın zevkinizi bidaha fifaya yüzünüzü dönmezsiniz.

fifa 99 dan fifa 2009 a kadar fifa serilerini hepsini oynadım. ir de PEs 2009 u deneyim dedim. Denedim ve kafamı duvarlara vurdum. Keşke PES ile daha önceden tanışsaydım. Fifanın en güzel oyunu fifa 99 idi. Fifa 2010 un demosunu da yükledim biraz önce oynadım ve keşke indirmeseydim dedim. Fifa Pes'in yanında KOSKOCA bir hiç. Pes lisans olayını halletse bende fifa oynayan kalmaz. Onun da çözümleri var bi ton yama ıvır zıvır türkçe spiker var ama oyunun piyasaya sürümünde tüm takımlar lisanlı olsa daha bi tatlı olur.

• Şu ea nin en çok bu "ay çıkartırdıkta kaldıran olmaz ki ayol (ajdar sesiyle)" haline gıcık oluyorum.Eski pcimde gf 4 gibi birşey vrdı galiba,fifa 07yi oynayabiliyordm ama 08 i sistem kaldırmamıştı,nese dedim geçtim.Bigün kafede sıkıldık fifa atalım dedik,oyunu açtım,maça girdiğim an sövmeye başladım ea ye.Grafiklerde gram ilerleme yok ama her sene daha yüksek sistem istiyor oyun,bu nasıl bir kafadır.Bende pesle geç tanıştım,pes eziyor ya.Konaminin tek eşşekliği hala lisans almamış olması,tu kaka konami hayvan gibi para kazanıyorsun ver birazını lisanslara.Nese option file var misler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balparmak -- 13 Eylül 2009; 2:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray.

2009la arasında pek fark yok beence

ne 2009 ya!! 2004 den beri aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

FIFA'yı hiç oyun konsollarında oynamadım. Herkes methediyor. Artık ilk fırsatta bu merakımı gidereceğim.

Ayrıca yazı gayet hoş olmuş. FIFA'nın daha yolu olduğu açık, özellikle PC versiyonu için. Grafikler bu sene çoğumuzun ilk incelediği kısım değildi zaten. Top kontrolü benim için en başlarda geliyordu. Bu konudaki iyileştirme hayra alamet.

mutlaka özellikle xbox 360 da denemelisin. tamamıyla farklı bam başka bir oyun konsolda fifa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Sen de Atari oyunu oynamaya devam et:D Marıo bile atari de gelişiyor, fifa pc'de 2-3 senedir aynı.. Siz daha iyi diyin, sürekli aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önünüze sunarlar.

Ben Xboxta oynuyorum koçum. Ama pc de gayet güzel. Pes kaç yıl size aynı grafikleri iteledi? Şimdiki oyun kaç senedir aynı? Boş adamsın

Fanatikliğin alemi yokGerçek olan şu, EA bize Fifa'yı iteleyip duruyor dalga geçer gibi dahada kötüleşerek ve özensizlikle.Belki NFS Shift'teki gibi bir geri dönüş yaparlar ama oda ne zaman olur bilinmez...

• EA öylesine Fifa çıkarmaya devam ediyo...Ne grafiklerde gelişme var ne top dinamiğinde hele oyuncu profil grafikleri rezalet...Her çıkardıkları yeni oyun bi alt modelinin yaması gibi.Sadece kadrolar ve formalar güncellenmiş bi de abuk sabuk menu müzikleri felan;kısaca oyun kendinden nefret ettirmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Evet söz verdiğim gibi video yaptım ve upload ettim , umarım golleri seversiniz İbrahimoviç in 2. golü ve Klosenin attığı goller favorim özellikle Klose gol öncesi 2 adamı çalımladığım yerde 360 driblingi kullandım

Fifa 10 PC Demo 4 takım 4 gol ...
    Takımlar : Barcelona , Chelsea , Bayern Munich , Juventus
    Zorluk Seviyesi : Legendary
    Kaleci Zorluk seviyesi : Legendary
    Kamera : Dynamic Camera

HQ olarak izlemenizi öneririm , oyunla ilgili görüşlerimi yarın yazarım artık iyi seyirler ..

Arkadaşlar fifa 10 u bir süre oynadım geçen sene fifa 09 u fazla oynamamıştım bu sene biraz zaman ayırmak istedim.

Klasik olduğu üzere bende sevdiğim sevmediğim özelliklere değineyim

+ Öncelikle oynanabilirlik bir miktar geliştirilmiş , yapay zekada diğer fifalara göre geliştirilmiş

+ Oyunda paslaşmalar ve şutlarda gelişmeler var özellikle şutlar güzel olmuş, şut çekildikten sonraki top fiziğini beğendim . videodaki 2 şuttan sonra topun gidişini görebilirsiniz.

+ Hava topu mücadeleleri güzel ve kafa şutları güzel. Top fiziğinde oynama yapıp hava topu mücadelelerine fırsat verilmiş anladığım kadarıyla.

+ 360 derece top sürme tam olarak farkedilmiyor olsa da bazı anlarda çok işe yarıyor. videoda klosenin gol öncesi 2 adamı çalımlarken bu 360 derecenin etkili olduğunu söyleyebilirim

+ Yüz modellemeleri grafik konusunda tek olumlu gördüğüm konu ama tabi bir nextgen gibi değil. Genede özellikle bazı yüzlerle çok uğraştıkları belli.

+ Menü ve radar sistemini beğendim. özellikle transparan sistem çok iyi çalışıyor atak halindeyken transparanlık özelliği gelebiliyor tabi menüden radar transparan yapılmışsa.

+ Müzikler her zamanki gibi güzel bu konuda Ea sports iyi müzikler satın alıyor.

+ Kamera konusunda ayarlanabilir olması güzel, uzun zamandır fifada aynı kameralar olsa da zoom ve yükseklik ayarları yapılması iyi birşey.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- CURRENT GEN ! bu başlı başına bir eksi artık. Current - gen in limitlerine dayandırmış fifa 10. Yani bundan fazla bir gelişme beklemiyorum artık. zira grafik konusunda fifa 09 dan farkı yok. fifa 11 inde current-gen geleceğini düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.

- Çim konusunda herkes aynı şeyi düşünüyor bende farklı düşünmüyorum. AF X16 yapsam bir miktar iyileşiyor (özellikle kontrol panelinizden AFX16 yapın) Demodaki çim gerçekten kötü , gerçek dışı gözüküyor.

- Robotumsu hareketler hala mevcut. Özellikle bir karar sonrası oyuncular ve hakemler tuhaf tuhaf hareket ediyor bu yıllardır current-gende olan bir durum ve berbat gözüküyor.

- 360 dereceyi pek hissedemedim , eskiden 8 yön varsa şimdi 16 yön gibi birşey olmuş, analogta da denedim. 360 dereceyi koyduk demek için koymuşlar.

- Lütfen Videomda 1. dakikada Lampardın kullandığı frikike bakın, barajdaki adamıma şut tuşuyla öne çıkmasını söylüyorum adam daha topa değmeden yanında bitiyor benim adam. Bu olur mu yahu sizde deneyin karşı takım şuta vurmadan bir kere şut tuşuna basın dibine kadar geliyor adamınız

- Seyirciler berbat görünüyor. Bu konuda birşeye dikkat çekmek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam fifa 2004 te gol olduktan sonra kamera bazı seyircilerin oturduğu tribünden gösteriyor elleri kaldırıyorlardı. Bunu iptal etmeselerdi keşke. Bunun dışında klonlanmış 2d seyirciler malesef.

- Spiker ve yorumcudan illallah geldi. Hep aynı kelimeler aynı ifadeler. Çok boş geliyor açıkçası.

- Yıllardır aynı ara sahneler var. Sanırım fifa 2005 ten beridir devam ediyor bu ara sahneler ve hepimiz ezberledik. Yazık ya en azından nextgendeki ara sahneleri fifaya entegre etselerdi.

- Kale ağları berbat gözüküyor bu konuda çare bulmalılar.

- Formalar halen içeride duruyor bazı oyuncular dışına çıkarabilmeli.

- Bazı oyuncu yüzleri kaliteli yapılmışsa da bazı yüzler çok karanlık yapılmış. Özellikle bazı siyahi oyuncuları gerçekte görsek korkarız

- Legendary mode da oynasamda aşırı zor gelmedi bana , yapay zekada iyileştirme yapmaları gerek.

- Demo Bug kaynıyor , saçma sapan hatalar görüyorum kimi zaman.

- saha boyutu tam gerçekçi değil gibi geldi.

- Fifa 09 ve Fifa 10 ile ilgili çok enteresan bir eksi var. Ben kimi zaman hem tv hem monitorü clone mode da kullanıyorum yani hem tv ye hem monitore aynı görüntü geliyor ve tv de oynamak hoşuma gidiyor. Fakat clone mode da fifa 10 oynadığımda fps 5 e kadar düşüyor ve inanılmaz takılıyor. tek monitore geçince sorun kalmıyor 60 fps oluyor. bu durum sadece fifa 09 ve fifa 10 da var.

Daha aklıma gelmeyenlerde olabilir. Açıkçası fifa 10 dan beklentim fazla değildi , bir nebze oynatır ama fazla değil. Bu oyunu aşırı seviyorsanız fifa fanısınız demektir. Orjinal alıp hala sevenlerdenseniz EA sports ta sizi seviyor ve oyunu fazla geliştirmiyor. En güzeli orjinal almamak ve boykot etmektir. Bakın NBA Live artık PC lere çıkmıyor, nedeni ise basit fazla satmıyor ve EA Sports gözünü konsollardan ayırmıyor. Kısacası para , para , para...

PES ile karıştırmıyorum oyunu zira ikiside farklı oyunlar,bu sene pes 2009 daki hatalarıda yapmazsa hepimizi mutlu edecektir.

fifa 10 u ise eğer Direct-ip yi kaldırmamışlarsa sadece multiplayer için oynamayı düşünüyorum ,zira en güzeli multiplayer karşılaşmalar olur... Bunun dışında sıkılacağıma eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

EA öylesine Fifa çıkarmaya devam ediyo...Ne grafiklerde gelişme var ne top dinamiğinde hele oyuncu profil grafikleri rezalet...Her çıkardıkları yeni oyun bi alt modelinin yaması gibi.Sadece kadrolar ve formalar güncellenmiş bi de abuk sabuk menu müzikleri felan;kısaca oyun kendinden nefret ettirmeye devam ediyor.

Demoyu oynadın dimi? top dinamiği, fiziği, grafiklerde vb. bu sefer gelişme var. Ayrıca bu oyun sadece PC de böyle dandik

Konsol versiyonu:

PC de Fifa oynamak haram

PC de Fifa oynamak haram

PC de Fifa oynamak haram

• Fan kulüp açın bence siz tutacağını düşünüyorum
  • konsol gerçekten aşmış ona kimsenin lafı olamaz
  • quote:

konsol gerçekten aşmış ona kimsenin lafı olamaz

Tabii olmaz ama PC bölümündeki bazı üyeler genel olarak konuşuyor. Ona kızıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

konsol gerçekten aşmış ona kimsenin lafı olamaz

Tabii olmaz ama PC bölümündeki bazı üyeler genel olarak konuşuyor. Ona kızıyorum

kızacak, küsecek bişey yok. başlık "PC de Fifa oynamak haram" haliyle birisi fifadan bahsederken ayrıca "pc versiyonu" diye belirtecek hali yok. fifa 10 kötü olmuş deyince herkes pc versiyonundan bahsettiğini anlar. seninde anlaman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 13 Eylül 2009; 18:38:53 >

• quote:

EA öylesine Fifa çıkarmaya devam ediyo...Ne grafiklerde gelişme var ne top dinamiğinde hele oyuncu profil grafikleri rezalet...Her çıkardıkları yeni oyun bi alt modelinin yaması gibi.Sadece kadrolar ve formalar güncellenmiş bi de abuk sabuk menu müzikleri felan;kısaca oyun kendinden nefret ettirmeye devam ediyor.

Sen fifa 10 diye başka birşey oynamışsın galiba yapılan yorumların tam tersini yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Demoyu oynadın dimi? top dinamiği, fiziği, grafiklerde vb. bu sefer gelişme var. Ayrıca bu oyun sadece PC de böyle dandik

Konsol versiyonu:

PC de Fifa oynamak haram

PC de Fifa oynamak haram

PC de Fifa oynamak haram

Konunun başlığına bakmadan böyle bi yorum yapmanız gerçekten düşündürücü.Ben konunun başlığında 'FİFA 10 fan club ' tarzı bişi göremedim.Ayrıca zaten başlık PC de fifa oynamak haram diye.Benim ekstradan yorumlarımın pc versiyonunu kapsadığını söylememe gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameThrower

quote:

Sen fifa 10 diye başka birşey oynamışsın galiba yapılan yorumların tam tersini yapıyorsun.

Merak etme ben senden çok FİFa oynamışımdır.Fifa 98 den beri her yeni fifa oyunu çıkar çıkmaz denerim.Ayrıca oynadığım oyunuda karıştıracak değilim.
  • quote:

quote:

quote:

Merak etme ben senden çok FİFa oynamışımdır.Fifa 98 den beri her yeni fifa oyunu çıkar çıkmaz denerim.Ayrıca oynadığım oyunuda karıştıracak değilim.

Yaptığın eleştiriye bakılırsa geçmiştekileri değil gelecekteki fifaları oynadın galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameThrower -- 13 Eylül 2009; 20:20:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptığın eleştiriye bakılırsa geçmiştekileri değil gelecekteki fifaları oynadın galiba.

FİFA 98,99,00,01,02,03,04,05,06,07,08,09,10 seri bu şekilde devam ediyor.Yaptığın yorumu anlamadım ne demek istediğin açık değil.Her neyse konuyu uzatacak değilim fifa 10 için konuşmaya bile değmez zaten,kaldıki tartışmak...

• Ben bu yazıları 2005 den beri okuyorum yok şöle gerçekleşcek yok böyle. bi cacık yok benden demesi . Pes forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Sen de Atari oyunu oynamaya devam et:D Marıo bile atari de gelişiyor, fifa pc'de 2-3 senedir aynı.. Siz daha iyi diyin, sürekli aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önünüze sunarlar.

Ben Xboxta oynuyorum koçum. Ama pc de gayet güzel. Pes kaç yıl size aynı grafikleri iteledi? Şimdiki oyun kaç senedir aynı? Boş adamsın

Bir kere; Koçum, lan vs kelimelerini kullanırken dikkat et. Senin karşın da asker arkadaşın yok. O koçum lafını yedirirler adama.. İnsanın ashabını bozmayın...
    Konami, Her sene üstüne katarak gidiyor. En azından çabaları var, grafikleri, oynanışı her sene geliştiriyorlar. EA gibi yerin de saymıyor adamlar. Fifa09'u makyajlayıp, fifa10 olarak sunan bir firma değil en azından.

Ha bu ara da, Sen adam bile değilsin!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAliTR -- 14 Eylül 2009; 0:02:08 >

•  PC de Fifa oynamak haram
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.