Şimdi Ara

Pc de Gitar Hero , Gitar ile oynamak??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC ye Gitar Hero 3 ü kurdum ve gayet zevkli bir şekilde oynuyorum fakat ,

PS 2 gitarını ufak bir aparat ile PC ye bağlamak?? Böyle birşey mümkün müdür acaba?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Saygılar

• Xpadder diye bir program var belki onunla yapabilirsin.
  • veya PC için Gİtar Hero III türkiyede satılıyor mu?

ok xpadder a bakarım
  • Guitar hero gitarları Türkiye'de satılıyordu galiba.Ancak fiyatı baya pahalıdır.Onun için internet üzerinden yurt dışından getirmek daha karlı olabilir.
  • yok dostum prog. değil bence arkadasın istediği çıkışını değiştirme usb ye dönüstürücü bi alet gibi
  • arkadaşlar bu xpadderi kurabilen varmı ne olur yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Guitar hero gitarları Türkiye'de satılıyordu galiba.Ancak fiyatı baya pahalıdır.Onun için internet üzerinden yurt dışından getirmek daha karlı olabilir.

aynen hatta Türkiye' de bulmak çok zor bile olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isteyen olursa ben pc uyumlu gitarı satıyorum 150 liraya kendim oynadım baktım gayet güzel xpadder sadece xpde calısıyor dostum bide
  • Arkadaşlar, ben kablosuz bir gitar aldım bugün. Ps2 joystick girişi ve ps3 için usb girişi mevcut. Pc'de de çalışır dediler. Geldim direk taktım direk pc algıladı, ve denetim masasından girip gamepad bölmüne baktım, gelişmiş ayarlardan da baktım ki her tuş çalışıyor(hani sınama yeri olur 12 tane tuş felan). Fakat oyuna girince oyun görmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
  • Arkadaslar usb gitar satıyorum.Fiyatı 40 lira.
    İlgilenenler emre.macit@hotmail.com eklesin.
    Sadece ciddi olanlar eklesin.

Alışveriş istanbul ve sakaryada elden yapılabilir.
    Diğer sehirlere ücreti ödedikten sonra kargoyla gönderilir.

KABLOLU GUİTAR HERO GİTARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremct -- 2 Şubat 2010; 0:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evidence

Arkadaşlar, ben kablosuz bir gitar aldım bugün. Ps2 joystick girişi ve ps3 için usb girişi mevcut. Pc'de de çalışır dediler. Geldim direk taktım direk pc algıladı, ve denetim masasından girip gamepad bölmüne baktım, gelişmiş ayarlardan da baktım ki her tuş çalışıyor(hani sınama yeri olur 12 tane tuş felan). Fakat oyuna girince oyun görmüyor. Ne yapmam gerekiyor?

arkadaş nerden ve nekadara aldın acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.