Şimdi Ara

pc de kullanıcı bölümü şifresi kırmam lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pc m de 2 kullanıcı bölümü var biri ablamın diğeri benim.Ama çakal kendini admin olarak göstermiş ve ebeveyn edenetimleri falan ondan soruluyor.O yüzden ben pcye oyun yükleyemiyorum,program yükleyemiyorum sadece internetinden fayadalanabiliyorum.Bilenler varsa yardım etsin lütfen kullanıcı bölümünün şifresi nasıl kırılır.?

• adminin şifresini kıramazsın.xp de olsan yapılırdı bir şeyler
  • xp mi? xp değilse uğraştırma ona göre şederiz gerisini..
  • Güvenli moddan bilgisayarı aç daha sonra değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

Güvenli moddan bilgisayarı aç daha sonra değiştir

sanırım vistada işe yaramıyor yada windows7de.
    Kesin vardır onunda bi programı ya olmadı al dvdyi çek formatı ablan yokken aynı hesapları yap. Ama bu sefer seni admin yap .Dosyalarıda yedekle formattan sonra yapıştır uygun yere
  • eğer xp ise dediklerimi yap.admin falan önünde duramaz bu dediğimin.bilgisayar başlarken sürekli F8'e bas.önüne seçenekler gelecektir.güvenli mod olarak başlat.adminstrator kullanıcı hesabını seç ve gir.sonra bilgisayar açılırken sana evet-hayır seçenekli bir soru sorucak.sen eveti seç.sonra bilgisayar açıldıktan sonra denetim masasından kullanıcı hesapları falan işte onu seç.hangi k.adının şifresini değiştirmek istiyosan seç değiştir.
  • Win 7 de yanlış hatırlamıyorsam bi şekilde giriliyordu boot menüden.
  • Güvenli moddan gir hallet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

eğer xp ise dediklerimi yap.admin falan önünde duramaz bu dediğimin.bilgisayar başlarken sürekli F8'e bas.önüne seçenekler gelecektir.güvenli mod olarak başlat.adminstrator kullanıcı hesabını seç ve gir.sonra bilgisayar açılırken sana evet-hayır seçenekli bir soru sorucak.sen eveti seç.sonra bilgisayar açıldıktan sonra denetim masasından kullanıcı hesapları falan işte onu seç.hangi k.adının şifresini değiştirmek istiyosan seç değiştir.

Ebeveyn denetimleri diyor. Bu xp de yok, arkadaşın işletim sistemi Vista veya 7

• kırılmayacak şifre yoktur eger işletim sistemin xp ise kırılır

erd commanderla kır 2 dkkanı almaz kırmak
    internetten indir isolu yazdır cdye
    acılışı cd den ayarla
    aılışta cd yi görmek işiçin bi tusa basman gerekmez o cdden otomatik açar gerisi cok kolat zaten biraz kurcala hemen bulursun şifre kırma bölümünü .kırarsın xp deki şifreyi .eski şifreyi istemez direk yenisini girersin

not :xp hariç diğer sistemlerde hiç denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 8 Temmuz 2010; 12:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

eğer xp ise dediklerimi yap.admin falan önünde duramaz bu dediğimin.bilgisayar başlarken sürekli F8'e bas.önüne seçenekler gelecektir.güvenli mod olarak başlat.adminstrator kullanıcı hesabını seç ve gir.sonra bilgisayar açılırken sana evet-hayır seçenekli bir soru sorucak.sen eveti seç.sonra bilgisayar açıldıktan sonra denetim masasından kullanıcı hesapları falan işte onu seç.hangi k.adının şifresini değiştirmek istiyosan seç değiştir.

Ebeveyn denetimleri diyor. Bu xp de yok, arkadaşın işletim sistemi Vista veya 7

ebeveyn denetimlerinde illaki sistemde olması şart deil ki sonradanda yüklenmiş olabilir .
    yani sistemi xp de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 8 Temmuz 2010; 12:02:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

kırılmayacak şifre yoktur eger işletim sistemin xp ise kırılır

acılışı cd den ayarla
    aılışta cd yi görmek işiçin bi tusa basman gerekmez o cdden otomatik açar gerisi cok kolat zaten biraz kurcala hemen bulursun şifre kırma bölümünü .kırarsın xp deki şifreyi .eski şifreyi istemez direk yenisini girersin

xp üstü sürümlerinde yemiyor erd.. ben de bunu yazacaktım ama xp olmama ihtimaline karşı boşuna yazmıyım dedim..

güvenli modda aç diyenler ya admin in de şifresi varsa? ezbere yorum yapmayın.. kesin yol erd dir..
  • quote:

sanki oradaki adminstrator e şifre konulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

kırılmayacak şifre yoktur eger işletim sistemin xp ise kırılır

acılışı cd den ayarla

xp üstü sürümlerinde yemiyor erd.. ben de bunu yazacaktım ama xp olmama ihtimaline karşı boşuna yazmıyım dedim..

güvenli modda aç diyenler ya admin in de şifresi varsa? ezbere yorum yapmayın.. kesin yol erd dir..

vistanın ve windows 7nin ki tabiki kırılama ihtimali yok erde ile cünkü erde commande r cıktığında windows 7 yoktu ama vista var mıydı hatırlamıyorum

windows 7 ve vistanın şifre kırma programları ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 8 Temmuz 2010; 12:12:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

sanki oradaki adminstrator e şifre konulmuyor.

heeaa tamam ben farklı anlamışım adminstratora da şifre konuluyor ama bunun nasıl kırılacağını bilmiyorum.youtube da bi vidyo görmüştüm adam programı iso halinde yazdırıyo başlangıçta çalışıtırıyor ve kırıyor şifreyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.