Şimdi Ara

PC de Mac OsX kurulum icin Donanim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
10.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir Asus P5KPL-AM SE G31 sahibi olarak ana kartı değişmeyi düşünürken bi forumda yapanı gördüğüme sevindim elimde Asus P5KPL-AM SE G31 var kuramıyorum diğer donanaımları yazıyorum eğer yardımcı olan olursa sevinirim

Kardeş o apple teknik servis e nasıl ulaşırız bilgi verirmisin ???

CPU .DualCore Intel Core 2 Duo E7600, 3066 MHz (11.5 x 267)

Anakart .Asus P5KPL-AM SE

Ekran .ATI Mobility Radeon HD 3650 (1024 MB)

Ses .Realtek ALC887 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1

Ram .2 tane var Toplam 4 Gb ) Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

Hdd .Western Digital 320 GB 7200 RPM

ChipSet .Intel(R) G33/G31/P35/P31 Express Chipset PCI Express Root Port - 29C18.6.1.100
  • Merhaba

Bazı çalışmalarımdan dolayı kullanacağım program malesef ki malesef sadece mac osx işletim sisteminde çalışıyor. Bunun için 2 yolum var. Ya bir apple mac sahibi olmak yada normal bir latop alıp mac işletim sistemini kurmak.

Malum macler aşırı pahalı. ve ben iyisi normal bir laptop alıp bu işletim sistemini kurmak istiyorum.

Sormak istediğim. Bu işletim sisteminin stabil çalışacağı laptoplar nelerdir.

Mac OSX lion, vs kaç sürüm var? Bunları kurmak okudugum kadarıyla illegal değil.

Bana bir yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Merhaba

Bazı çalışmalarımdan dolayı kullanacağım program malesef ki malesef sadece mac osx işletim sisteminde çalışıyor. Bunun için 2 yolum var. Ya bir apple mac sahibi olmak yada normal bir latop alıp mac işletim sistemini kurmak.

Malum macler aşırı pahalı. ve ben iyisi normal bir laptop alıp bu işletim sistemini kurmak istiyorum.

Sormak istediğim. Bu işletim sisteminin stabil çalışacağı laptoplar nelerdir.

Mac OSX lion, vs kaç sürüm var? Bunları kurmak okudugum kadarıyla illegal değil.

Bana bir yardımcı olurmusunuz

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.7.3/Portables

Ben sana sadece 10.7.3 için test edilmişleri gönderiyorum, bu siteden tüm OS X lere bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 18 Mart 2012; 16:58:31 >

• Bu siteden skorlara bakıp işlemci seçimi yapabilirsiniz. Geekbench

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 21 Mart 2012; 13:36:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.