Şimdi Ara

pc deki 2. hdd birden gozukmemeye basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba pc de takili olan 3 adet hdd var, bunlar 1 adet ssd,1 adet 2.5"hdd, 2 adet 3.5"hdd.
    Oyun oynarken birden pc kitlendi ve oyun kapandi bilgisayarima baktigim da oyunlarin oldugu klasor yoktu. Bende disk yonetimi'ne baktim ve oyunlarin kurulu oldugu 3.5"hdd nin olmasi gereken yerde "disk yok" yaziyordu. Fakat hdd ve bolumleri gozukuyor. Bu sorunu nasilcozebilirim herhalde 320 gb veri var icinde.
    sistemim win 10
    disk yoneticisi nin resmini de koyuyorum buraya
    pc deki 2. hdd birden gozukmemeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_storm -- 24 Ocak 2019; 11:37:49 >

• 4 adet hard disk var görünüyor sizde.Dinamik diski temel diske çevirme diye googlede aratırsanız sorunu çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

4 adet hard disk var görünüyor sizde.Dinamik diski temel diske çevirme diye googlede aratırsanız sorunu çözebilirsiniz.
    ozur dilerim 1 adet 3.5"hdd yazmisim. 2 adet var 1 daha sifir hdd bu resmi cekerken o sifir hdd yi de takiyordum daha bicimlendirmemistim.
  • yok yazan diske sağ tıkladığınızda başlat/etkinleştir çıkıyor mu
  • harddiskler çok güç çeker. güç kaynağınızın gücü yertrli gelmez ise kaybolabilir. Psuyu temizleyerek geçici şekilde sorun hallolabilir..kesin çözüm daha güçlü psu almak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.