Benim bütçem max:1300 bn 1 gb dan az bir ekran kartı istemiyorum 4gb ramden düşük bir ram istemiyorum yardım markası önemli değil şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouMad
Benim bütçem max:1300 bn 1 gb dan az bir ekran kartı istemiyorum 4gb ramden düşük bir ram istemiyorum yardım markası önemli değil şimdiden teşekkürler
Ne istiyorsunuz onu yazmamışsınız? kasa mı alacaksanız? o zaman toplama alınmalı hazır pc = ölü notebook bu alacaksanız? bunları ne için topluyorsunuz? daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olalım.
Ben toplama olunca pahalıya patlicanı düşünüyorum laptop olmasını tercih ederim sıfır olcak ve daha çok oyun için kullanıcam
zaten laptopu toplayamassınız. toplama hazıra gore cok daha ucuz ve performanlıdır, hem oyun ıcın ıstıyosun ham laptop ıstıyosun hemde 1300 tl dıyosun. çok çelişki var burda
laptop da toplama olmicanı biliyorum ben onu sen kasa diyince söledim ama tabi masaüstü de olur sen bana alternatifleri söler misin arkada ya
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouMad
laptop da toplama olmicanı biliyorum ben onu sen kasa diyince söledim ama tabi masaüstü de olur sen bana alternatifleri söler misin arkada ya
birkere o kasa diye soran arkadaş ben deyilim iyi kontrol et. benim imzamdaki sistem kasa olarak 1500 falan tutuyor.bunun benzeri birşey toplayabilirsin
ben şimdi amd bi işlemci buldum ön belleği 16mb çekirdek sayısı 8 bide 3.1 ghz 365 tl sonra 1 gb ekran kartı gddr5 192 bit nvidia 270 tl sonra ram buldum kingston marka 4gb 1600mhz ddr3 64 tl sonra ana kart 2000mhz uyumlu ram tipi ddr3 soket yapısı am3+ uyumlu kasa tipi midi tower sonra kasa buldum 2 tane fanı var midi tower bunların hepsi 1153 tl sence uygun mu iyi mi almalımıyım imzandakilerden güçlü müdür (imzanda pek bişey anlamadım da) imzandakileri nerden topladın ben bunları gold dan buldum daha almadım ama düşünüyorum senin fikrine göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme