Apple Tv (3rd gen)'im var ve iphone 4s'ten ve ipad 'den apple tv'ye görüntüyü ve sesi kablosuz olarak yansıtma özelliği var. Pc'lerde air parrot isimli programı kullanarak bu işi yapabiliyorsunuz. Ancak air parrot hem 10$ gibi bir ucretle satılıyor hemde performansı iyi değil, film izlerken takılıyor. Bu takılmayı yaşatmayacak kablosuz yansıtma yapabilen ve eğer mümkünse parasız başka bir program veya yöntem bilen var mı?
Bende arıyorum ama henüz bir şey bulabilmiş değilim. Daha çok dosyaya sağ tık yapıp apple tv gönderme gibi bir şey olsa çok güzel olacak. Sonuç olarak iTunes , AirParrot gibi yazılımlar bilgisayarın ekranını Apple TV ye yansıtabiliyor ise, herhangi bir dosya da Apple TV ye gönderilebilir.
Sizin dediğiniz gibi kusursuz bir yansıtma bulamadım bende henüz. Ama birde garantiden gelen N destekli modemim ile deneyeceğim, belki o zaman donma aza inebilir.
Bu konuda bir gelişme oldumu acaba?
PC den apple tv ye bağlanarak tv ye ekranımızın görüntüsünü verebiliyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Bu konuda bir gelişme oldumu acaba?
PC den apple tv ye bağlanarak tv ye ekranımızın görüntüsünü verebiliyormuyuz?
3. nesil aptv ile "air parrot" gibi herhangi bir proğrama gerek kalmadan çok rahat yansıtma yapılabiliyor artık. takılma sorunu ise tamamen aktaracağınız meteryalin çözünürlüğü ve internet hızınız ile alakalı. şahsen ben ben 3 mbit hız ile film izleme sitelerinden 360p çözünürlüğü bile zor izliyorum. 480p ve 720p hak getire.
pc'den itunes açtığımda itunes ikonunda sadece hoparlör seçeneği var. yansıtma için ne yapmak gerek? aynı cihazı mac olarak kullandığımda üstteki ikonu tıkladığımda direk yansıtma yapıyor iphone'daki gibi kolayca.
sadece itunes player ile yürütülenleri gösterebiliyorum. ekranı browser'ı yansıtacak şekil bulamadım :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme