Şimdi Ara

PC den IPad e geçiş hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, eşimin emektar toshiba sı bu akşam arızalandı. Eşim pc de şu işlemleri yapıyor
    -Facebook ve email kullanımı
    -facebook oyunları
    -Müzik dinleme
    -Ve arada sırada( mesela 6-7 ayda bir ) office kullanıyor çeviri yapmak için
    -Çektiği fotoğrafları izleme,düzenleme.
    Sormak istediğim şey şu: Uzun yıllar pc kullandı ve pc de yaptığı işler yukarıda belirttiklerim. Şimdi sizce İpad 3 alıp öyle mi devam etmeliyiz yoksa aynı fiyatlı bir pc mi önerirsiniz? Evimizde bir pc miz daha var,ipad e backup olabilecek.Yorumlarınızı rica ederim, bu kullanım tarzıyla pc den ipad e geçsek eksiklik hissedermiyiz, pc de yapıp ipad de yapamadığımız bir şey olur mu

Teşekkürler

• Bu kullanım tarzıyla fazla bir eksiklik hissetmezsiniz ancak iPad i bilgisayara tercih etmek bana pek doğru gelmiyor.Sonuçta illa ki pc de yapıp iPad de yapamayacağınız birşey olacaktır,ama evinizde bir pc daha olduğuna göre iPad e bir şans verilebilir dener bakarsınız eşinizle beğenirseniz iPad le devam edersiniz beğenmezseniz satar ve tekrar pc ye geçersiniz.
  • Bu dediginiz isler icin kesinlikle ipad. Hatta neden daha once almamisiz biye diyebilirsiniz. Muhakkak bilgisayarda yapip hicbir tablette yapamayacaginiz sey vardir. Sahsen ben bilgisayarimi sadece itunes ve torrent icin aciyorum. Cunku tabletlerin kolayligina alisinca bilgisayarlar cok hantal geliyor. Esinizin ceviri yaptigini soylemissiniz. Emin olun ipad alinca hic pisman olmayacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad hiç bir zaman bilgisayarınızın yerini alamaz , şahsen bende bir hevesle aldım. Günde 1 saat zor kullanıyorumdur o da laptop'um çok yavaş orda oyun oynuyorum.
    Çünkü genelde internetten birşeyler izleyen birisiyim flash ciddi anlamda benim için sorun ve genelde pc'de birşey izlerken onu küçültür ve sitelerde gezerim bunuda ipad'te yapmak mümkün değil.

Ama işten geliyorum 1-2 saat internette gezinip , film izlerim derseniz işinizi görür. Ama video düzenleme, office işleri için hiç heveslenmeyin 5 dk da yapılıcak işi 1 saatte yaparsınız.
  • microsoft surface tam size gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook oyunları haricinde tam aradığınız bir cihaz ipad, onu da marketteki binlerce oyunla çözebilirsiniz. Yaklaşık 2 yıldır ipad'im var bu süre içinde pc'yi sadece download-itunes vb bir kaç iş için kullandım, ipad uzun şarj süresi her an elinizin altında olmasıyla çok kullanışlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim.... Yardımlarınızla karar verildi :) Yeni nesil(4)ipad almaya karar verdik. Nasılsa evde bir pc miz var.

Teşekkürlerimle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.