Şimdi Ara

Pc den S3 e kopyalama sorunu. Aktarilan fotograflar arasinda gecis yapilamiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca : PC den S3 e fotoğraf atıyorum ama fotoğraflar arasında geçiş yapamıyorum.
    +Ve attigim muzikleri de music playerda goremiyorum.

galaxy GT-I9300 Taşınabilir aygıta WIN7 bilgisayarımdan fotoğraf / resim kopyalama yapmaya başladığımda WIN7 işletim sisteminden şöyle bir uyarı alıyorum : "Aygıtınız bu dosyayı yürütemeyebilir veya görüntüleyemeyebilir". Evet ya da Hayır seçenekleri çıkıyor karşıma.
    Evet kopyala deyip işlemi bitirdiğimde S3 deki resimleri sadece tek tek açabiliyorum, resimler arası geçiş yapamıyorum.
    + Benzer bir durumun music atarken oldugunu farkettim
    Android işletim sistemi orjinal 4.0.4
    Jellybean e yükseldi ama yine de durum aynı :(
    Yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman.ss -- 19 Aralık 2012; 19:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı problem bendede var 30dk dır çözmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. bir upçekelimde belki bilen biri vardır.
  • Hala ayni durum gecerli ben de yardim edecek bilen biri ya da ayni dertten mustarip olan yok mu ?

• aynı sorun şu an bende var yardım inş hort olmaz
  • Telefonun kendi galeri ve muzik oynatici programlarini kullaniyordum. Poweramp music player ve quickpic galeri programini yukledim harikulade kullanmaktayim sikinti yok. Telefonun kendi programlarini kullanmak icin bosuna ugrasmisim :)

• Careyi muzik oynatici ve fotograf goruntulemek icin kullandigim poweramp ve quickpic programlarini yuklemede buldum. Cok kullanisli uygulamalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: selman.ss

Careyi muzik oynatici ve fotograf goruntulemek icin kullandigim poweramp ve quickpic programlarini yuklemede buldum. Cok kullanisli uygulamalar.

evet güzel uygulamalardır fakat sen o hatalarıda almaman gerekir.

kiesten kopyalamayı dene.

güncel romları yükle mesela samsungun vermediği 4.4.2 tabanlı romu imzamdaki rom mod yükleme konusuna bakarak yükle telefonun çağ atlar.

ve mutlaka samsung drivers 1.5.45.0 ' ı yükle bağlantı sorunlarının önüne geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Eylül 2014; 17:16:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.