Şimdi Ara

PC DEPO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YARIN BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM KİMİSİ FAKE ÜYELİKLE REKLAMLAR YAPIYOR DİYOR KİMİSİ ÖYLE KİMİSİ BÖYLE Vatan bilgisayardan almamak aptallıkmı acaba ilk alışverişim

• Fake üyelikle reklam yapmışlığı var.

Ürün sorunsuz çıkarsa hiçbi sıkıntı yaşamazsın ucuza almış olursun.

Ürün sıkıntılı çıkarsa 1gün sonra götür ver iade almazlar servise yollayın değişim raporu çıkartsınlar deyip başlarından savarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Uğraşmak istemiyorum yani aldım mı sorunsuz bi şekilde olmasını istiyorum
    Vatan Bilgisayar sağlayabilirmi bunu ?
  • Ürünün sorunu varsa vatana götürürsün 2-3gün içinde iade alırlar. Değişim yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 4 Kasım 2014; 17:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcdepo'da koşulsuz iade alıyor diye biliyorum. İstersen müşteri hizmetleri ile iletişime geç bir ürüne fazladan para vermeniz anlamı yok. Vatan'ı fiyatları çok yüksek.
  • vatanda 100-200 tl fazla almana gerek yok bence hem uyguna alırsın pcdepoda hem iade hakkını kullanırsın bi hafta içerisinde tabi üründe kırık aşınma çizik vs şeyler yoksa. birebir değiştiğim için biliyorum
  • Dostum pcdepodan almanı daha çok tavsiye ederim ürün ile ilgili her türlü problemi çözüme kavuşturan bir çalışma sistemleri var.
    pişman olmazsın güvenilir bir site.
  • fiyat nerde uygun ise ordan al
  • gelmiş yine pc depo reklamcları.

attıkları mesajlarda tek önerdikleri site pcdepo ve notebookadresi. ikisi de norma bilgisayar ın siteleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.