Şimdi Ara

pc ekranında bulunanan siyah çizgi dell 7567

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bütün interneti araştırım bu sorun hakkında hiç bir bilgi bulamadım yaşayan olmamış sanırım .Dell inspiron 7567 marka bilgisayarım var ekranın sol tarafında boydan boya bir çizgi var lakin çizgi bir gelip bir kayboluyor özellikle oyun oynarken çıkıyor oyundan çıktıktan 5 dakika sonra falan kayboluyor. her oyunda da çıkmıyor. ekranın farklı mönitöre bağladım orada gözükmüyor. cıktığı an pcyi kapadım biosa girdim orda gözüküyor. servise göndersem normal kullanımda adamlar göremicek valla napsam bilemedim. ölü piskel falan değil bir ölüp bir dirilmiyordur heralde ekranın hareket ettirince falanda bi değişim olmuyor anlamadım var acaba bir fikriniz?pc ekranında bulunanan siyah çizgi dell 7567

• Oyun oynayınca çıkıyor oyundan çıkınca cihaz soğuyorsa sıkıntı ekran kartından olabilir. Ama yok devamlı çıksaydı ya ekrandan ya da ekrandan anakarta giren kablosunda sorun olabilirdi. Başka bir monitör veya tv'e takıp orada deneyin gene ekranda böyle çizgi çıkıyorsa sorun ekran kartındandır. Garantisi varsa garantiye verin anlatın sorunu değiştirirler büyük bir ihtimal.
  • Garantiye gönderin büyük ihtimal garanti kapsamında ucretsiz onarırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran ayarlarına gir phase ve clock ayarları var onları bi kurcala ben bi ekran ayarlarına bakarken orayı değiştirince aynen böyle olduydu ikiside benim ekranda 50 seviyesinde
  • yıllardan sonra cevaplıyım format atınca düzeldi birdaha gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.