Şimdi Ara

[PC] FIFA 12 DÜNYA KUPASI - ÇEYREK FİNAL MAÇLARI YAPILIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

umarım fildişi bana düşer, milli takımlar düzeyinde en sevdiğim takımdır

Ben de Fildişiciyim . Ekle beni de Zafer abi.

origin id : LLegendarYY
  • Son 3 evet arkadaşlar kuraları bu akşam çekip maçlara başlayabilirsek süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

Son 3 evet arkadaşlar kuraları bu akşam çekip maçlara başlayabilirsek süper olur

Aslında diğerini bitirip öyle başlasak daha iyi olmazmı ? veya diğerinin fikstürünü çeksen birden yapsak maçları
  • BEN DE VARIM.
    ORİGİN: emirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leprek0n

quote:

Son 3 evet arkadaşlar kuraları bu akşam çekip maçlara başlayabilirsek süper olur

Aslında diğerini bitirip öyle başlasak daha iyi olmazmı ? veya diğerinin fikstürünü çeksen birden yapsak maçları

2 turnuva aynı anda yürüyebilir, zaten diğer tarafta hızlı ilerliyoruz o açıdan problem teşkil etmeyecektir
  • Son 2 kişi
  • quote:

Son 2 kişi

yaz hocam beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 21 Mayıs 2012; 20:24:16 >
  • SON KİŞİ
  • son olarakta ben geliyorum
    Praetorian544
  • Katılımlar tamamlanmıştır, ilgisi için herkese teşekkürler

Kura çekimleri için merkeze bağlanıyoruz
  • heyecanla bekleniyor
  • Beyler sizden bir ricam olacak. Sağ analog çalışmadığı için belgelerim fifa 12 içerisinde ki

fifasetup ve buttonDataSetup bu ikisini değiştirmiştim ama yedeklemeyi unuttum. Oyunun orjinalini kullanan varsa yani onlara hiç dokunmayan biri varsa bana o ikisini upload edebilir mi zaten ufak bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Beyler sizden bir ricam olacak. Sağ analog çalışmadığı için belgelerim fifa 12 içerisinde ki

fifasetup ve buttonDataSetup bu ikisini değiştirmiştim ama yedeklemeyi unuttum. Oyunun orjinalini kullanan varsa yani onlara hiç dokunmayan biri varsa bana o ikisini upload edebilir mi zaten ufak bir şey.

Pes kontrolü kullanıyorum (kare şut, yuvarlak orta, r1 koşma) istersen upload edebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Beyler sizden bir ricam olacak. Sağ analog çalışmadığı için belgelerim fifa 12 içerisinde ki

Pes kontrolü kullanıyorum (kare şut, yuvarlak orta, r1 koşma) istersen upload edebilirim ?

Onları değiştiririm o sorun olmaz, sağ analog çalışıyor mu ? Benim sağ analog için yüklediklerim hep sıkıntı yaptı topu ayağından açmak yerine sağ sola itiyordu. O çalışıyorsa upload edersen sevinirim.

• hadi bakalım hayırlısı, heyecan bastı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Onları değiştiririm o sorun olmaz, sağ analog çalışıyor mu ? Benim sağ analog için yüklediklerim hep sıkıntı yaptı topu ayağından açmak yerine sağ sola itiyordu. O çalışıyorsa upload edersen sevinirim.

Tabi çalışıyor canavar gibi hemde. Upload ediyorum PM'den göndereceğim buraya yazmayalım konu dağılmasın:)

• durum nedir hocam ne zaman belli oluyor
  • Kuralar belli olmuştur arkadaşlar, herkes rakibini turnuva şablonumuzdan bakıp maçlarına hemen başlayabilir

[PC] FIFA 12 DÜNYA KUPASI - ÇEYREK FİNAL MAÇLARI YAPILIYOR

• İtalya mı En sevmedigim takım ya
  • Vay Türkiye güzeel
    Şampiyonluğa oynamıyorum demek ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.