Şimdi Ara

(PC) FIFA 2012 Connection Lost Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA 2012 online da nedenini anlamadığım bir durum var. Online oynamak istediğimde genelde the connection with you opponent is lost hatası alıyorum. Head to Head seasons da 10 kere deneyince bir tane maça girebiliyorum. Arkadaşlarla Friendly oynayamıyorum aynı hata yüzünden. Bağlantım 8mbit NETLİMİTSİZ hız testi yaptırdım az önce 7mbit dowload hızı çıktı. Sizce problem nedir?

• Herkez bakıp geçiyor insan bi yardımda bulunur hiç mi bilgin insan yok bu forumda anlamak güç..

Kardeşim modeminde firewall varsa onu iptal et.
  • Head to Head seasons da bende zor maç bulabiliyorum ama saat 12 den sonra ne hikmetse hemen maça girebiliyorum
  • modem konusunda pek bir bilgim yok forumda aratınca ikinci el ilanlar geliyor hep anlatabilir misin nasıl kapandığını modem firewall unun
    Modem ttnetin verdiği kablosuz Zyxsel modem. Ayrıca cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Legendary: -- 5 Ekim 2011; 12:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Legendary:

modem konusunda pek bir bilgim yok forumda aratınca ikinci el ilanlar geliyor hep anlatabilir misin nasıl kapandığını modem firewall unun
    Modem ttnetin verdiği kablosuz Zyxsel modem. Ayrıca cevap için teşekkürler.

Zyxel benimkide zyxel oyuna girdiğine firewall status yazıyo bu zyxel modemlerden hiç memnun değilim port açılmıyor..

Güvenlik duvarını bulup iptal etmeyi dene
  • kullandığın modem marka ve modeli önemli bazı modeller eski olduğundan dolayı nat type 2 desteklemiyor, zyxel v2 modellerde nat type2 bbulunmadığı için sorun yaşanıyormuş zyxel teknik destekten bu bilgiyi aldım ve bana önerdikleri P-660hn-f1z model ürünlerini aldım oynadığım tüm online oyunlara sorunsuz girebiliyorum çok güzel bir ürün tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bende de zyxel modem vardı.. Fifa 11'de bazı arkadaşları oyunda göremiyordu.. Oyunu kuruyordum adam giremiyordu oyuna.. Sonra airties modem aldım sorun düzeldi.. Bu Zyxel'lerde bi problem var.. Bence airties bir modemle sorun düzelecektir.. Ben çok kurcalamıştım zyxel'in ayarlarını ama becerememiştim..
  • Güvenlik Duvarını kapattım modem ayarlarından ve FIFA yı silip tekrar indirdim, ikisinden biri sonuç verdi heralde friendly oynayabiliyorum artık, teşekkürler yardım için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.