Şimdi Ara

[PC] | FIFA14 TÜRKİYE PRO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aramızda yapılan kardeşlik turnuvasında 1. olan #F14 Türkiye Pro yu tebrik ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slech07

Aramızda yapılan kardeşlik turnuvasında 1. olan #F14 Türkiye Pro yu tebrik ediyorum :)

Takımım adına teşekkür ediyorum. Çok zevkli bir turnuva oldu. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.
  • origin ıd : gogyuzu2006

Arkadaşlar sizleri müthiş maç keyfine , sohbet , muhabbet`te davet ediyorum ....

F14 TÜRKİYEM kadrosuna dahil olmak istiyorsanız yukarıda verdiğim origin ıd ten bize ulaşabilirsiniz.
  • Dünkü performansımızdan sonra olarak tekrardan div4 e çıktık takımımı tebrik ediyorum :) #Fifa14 Türkiye
  • Haftasonu muhteşem turnuva!

6 takımla gerçekleştirdiğimiz fifaturkiyepro.com Dostluk Kupası çok keyifli maçlara sahne oldu.

Misafirler futbol takımları ve bünyemizdeki futbol takımlarımız ile gerçelşetirdiğimiz pro club turnuvası çok güzel anlara ve özel maçlara ev sahipliği yaptı.
    Zorlu turnuvanın finalinde; F14 Türkiye Pro finalde Bro Saint Germain'i 2-1 mağlup ederek kupaya uzanmayı bildi.

Katılan tüm takımları ve oyuncularını kutluyor, teşekkür ediyoruz.
    Turnuvalarımızın devamı artarak gelecek,
    sitemiz www.fifaturkiyepro.com 'un "Tunuvalar" bölümünden tüm turnuvalarımızı takip edebilirsiniz.

FIFA14 Türkiye Divison 3 'te...

Topluluğumuz takımlarından FIFA14 Türkiye dün akşam Division 3'e çıktı... Tüm oyuncu arkadaşlarımızı kutlarız.

Site Galerimiz açılıyor!

Gün geçtik ziyaretçi sayısı hızla artan www.fifaturkiyepro.com internet sitemiz, haftanın golleri, haftanın kareleri ve diğer bölümleriyle multimedya galerisini çok yakında açıyor! Ayrıntıları sitemizden takip edebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 2 Aralık 2013; 20:35:20 >

• Arkadaşlar harika gidiyoruz !! Organizasyonlardan tutunda Canlı yayın TV'mize kadar çok eğlenceli hal aldı bizim bu PRO takımlarımız
    CANLI YAYIN spiker mi arasak bilemedim #çokmuabartıyoruz
  • birkaç kare

[PC] | FIFA14 TÜRKİYE PRO

• Divison 3 'e yeniden merhaba denilmiş... Fakat gözler Şampiyonluk kupasında...

FAKAT O DA NE! Yine şanssız bir gol... 90 dakika rakip yarısahada geçen oyun... Ama olmuyor, olmuyor! 1 puan yetecek şampiyonluğa fakat durum 0-1...

Dakika 90... Yılmadan yorulmadan prese devam... Ve İlker Yüksel topu kapıyor, sıyrılıyor 2 rakibin arasından.. "Kaleci çıktı, topu aldı..." derken yuvarlıyor kalecinin altından...

Gole mi gidiyor top? Gol mü oluyor, şampiyonluk mu geliyor?...

Ve GOOOOOOOOOLLLLL.....

İlker attı şampiyonluk geldi...

Bu "title" olmadan yolumuza devam edemezdik,
    aldık,
    yürüyoruz Divison 1 'e ve Division 1 şampiyonluğuna....

• Tebrikler arkadaşlar. Takımlarımız Divleri birer birer aşıyor. Amaç Div 1 de buluşmak :) Bol şanslar.

FIFA14 TÜRKİYE PRO DIVISION'ın kendi içinde düzenlediği turnuvalar birbaşka zevkli oluyor. Son 2 turnuvanın da şampiyonu olarak haftasonunu iple çekiyoruz. Yeni turnuvalar, yeni heyecanlar, yeni şampiyonluklar :D
  • Sitemizin galeri bölümü açıldı! (v0.7)

Galeri ve "Haftanın Kareleri" sayfalarımız açıldı!
    "Haftanın Golleri" ve diğer galeri sayfalarımız da çok yakında yayına girecek...

Bizi ziyaret edin:

www.fifaturkiyepro.com
  • 13 Aralık akşamı bu sefer namağlup şekilde kupamızı da alarak tekrar Div 1 e merhaba dedik. Hız kesmeden devam ettiğimiz ligde dün gece de kupayı alamasak da Div 1 de kalmayı başardık. Ligin zirvesinde çok güzel bir mücadele sergileyen takımımı kutluyorum. Bütün takım arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Div 1 e adına yazdıran F14 Türkiyem takımımızı da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 15 Aralık 2013; 20:47:15 >

• Topluluğumuzun 4. takımı F14 AyYILDIZ kurulmuştur şuan div3 ligindeyiz katılımları bekliyoruz :) Katılmak isteyenler originden bana ulaşabilirler
  • arkadaşlar eğer hala takımlardan her hangi birine alım varsa gelebilirm sol kat (LM - LAM) ps3 de oynuyorum .
  • duhankumite D kullanıcısına yanıt
    Oyuncu alımlarımız F14 AyYILDIZ Takımımız ile devam etmektedir.. F14 AyYILDIZ takım kaptanımız ile iletişime geçebilirsiniz.. #cihankumas
  • Benide alabilirsiniz kaleci dışında her mevkide oynarım. Origin Id: nebiogluadar
  • İlginiz için teşekkür ederiz.
    Oyuncu özelliklerinizi ve kayıt içinhttp://www.fifaturkiyepro.com/ üye olmadan giriş yapıp bize katıl kısmından oyuncu kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.
    Mesaj olarak forum içerisinde "beni de alın" gibi mesajlara, yoğunluğumuzdan dolayı çok geri dönüş yapamıyoruz.
  • Takımımıza katılmak isteyecek ve kendini göstererek A takım mücadelesi vermeye hazır oyuncular arıyoruz. Sistemimiz gereği performans veren oyuncu formayı kapıyor! Yeri geldiğinde bu mücadeleyi verip 11 'e adını yazdıran, yeri geldiğinde de yedek oturmasını bilecek takım arkadaşlarımıza kapılarımızı açıyoruz. Futbola bakışınız bizim açımızdan en önemli husustur. Mentaliteniz doğru ise, gelişirken yaptığınız hatalar tolare edilecek ve takım arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

Aranan mevkiler ve özellikleri şu şekilde:

RM-LM (Sağ ve Sol Kanat)

- Hem ofans hem de defans açısından disiplinli,
    - Ataklarda görev yaptığı kanadı gerekmedikçe terk etmeyen,
    - Çizgiden iyi orta yapabilen,
    - Bekine yardım eden, eşleştiği oyuncuya defans yapan.
    - Lütfen "Süper çalım atıyorum" şeklinde bir önerme ile gelmeyin, top cambazlığı aradığımız bir nitelik değil. Çalım hareketleri, bizim için yukarıdaki tüm bu temel özelliklerden sonra gelebilecek bir ekstra özelliktir.

DM-CM

- Defansif oynamayı bilen, gerektiğinde açık kapatabilen
    - Rakip ataklarında yerini kaybetmeyen, taktik disipline sahip,
    - Basit oynayabilen, ayağa pas yapmayı seven, YANA ve GERİYE PAS YAPMAKTAN ÇEKİNMEYEN,
    - Mücadeleci ve 90 dakika koşan.
    - Bu mevkide ise CAM türevi bir oyuncu aramadığımızı özellikle belirtmek isteriz. Takımımızda farklı özelliklerde 2 adet top class CAM bulunmaktadır. Özellikle havadan pas meraklısı arkadaşlar için uygun bir pozisyon değildir.

CB-RB-LB

- Kesinlikle defans yapmaktan ve defans oyuncusu olmaktan keyif alan oyun disiplinine sadık arkadaşları aramaktayız. "Dur bir de defans oynayayım" veya "defansta da iyiyim" şeklinde bir mentalite ile başvurmayınız.

Başvurularınızın tümünü buradan yaparsanız daha çabuk değerlendirilecektir.

İyi oyunlar dileriz.

• Lm rm mevkilerinde oynayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totomushen
    Merheba Kardeşim ben fifada çok uzun zaman olmadıı ama bir pro clubs teamı arıorum Rm Bnm için iidir Knedimi Geliştirme aşamasındayım ama Takımınıza ve benden büyüklere saygım sonsuz olucaktır Origin Id:Ayberkcc
  • rm için talibim.. origin id sadece50
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.