Şimdi Ara

PC genel sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde biosagentplus.com dan aldığım PC verilerime göre %25 lik bir sıkıntım var bu bad yazan kısımları nasıl düzeltebilirim? Neler yaparak PC nin performansını arttırabilirim kısa açıklamalarla anlatabilirseniz memnun olurum.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalugrak -- 11 Nisan 2009; 15:50:08 >

• Burada kafana takman gerekicek bir durum yok öncelikle

Sadece bazı driverların güncel değil onu gösteriyor, ekran kartı, audio, çipset vs... çok önemli değil yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Burada kafana takman gerekicek bir durum yok öncelikle

Sadece bazı driverların güncel değil onu gösteriyor, ekran kartı, audio, çipset vs... çok önemli değil yani...

Evet burada sadece driverların güncelliğini kontrol ediyor. Sadece ekran kartını güncellemeniz yeterli
  • aslında ben bu konuyu karşıma çıkan bir sorun yüzünden açtım
    sorunum şu; PC imde 1 hafta öncesine kadar 1 adet 256mb 533mhz ddr2 + 1 adet 512mb 533mhz ddr2 ramlar vardı ben 2 adet kingston 1gb 533mhz ddr2 ram aldım ve PC ye taktım yeni ram lerle makinamda toplam 1gb 256mhz ddr2 ram gözüküyor bu ram lerden sadece birini taktığımda da 512mb 256mhz ddr2 ram görünüyor anakartımın servisine sordum 2gb ta kadar detekliyormuş
    sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir bios güncellemesi ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
    saygılar...
  • Bios güncellemesini kesinlikle dene...

1*1 ya da 512*2 şeklinde ramleri takman lazım eğer 2 ram slotun varsa, hangi anakartı kullanıyorsun bu arada ?
  • 2 ddr 2 de ddr2 slotum var anakartım "Gigabyte GA-8VT880P Combo v2" Ram leri nasıl takacağım tam anlayamadım?
  • Elinde şuan da Kingston 1*1 2gb ram var...

DDR2 Slotlarına takıcaksın tek tek 1*1 olarak kullanıcaksın diğerlerini kullanmıycaksın.
  • şuan ddr2 slotlarında 1 er adet 1gb ddr2 kingston ram var zaten... ddr slotlar boş
  • Tamam o zaman sorun belleklerin 2gb görünmemesi dimi ?

Bios update ile sanırım mesele çözülür. Buradan bios menüsüne tıklayıp indirebilirsin

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8vt880p_combo_1x.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.