Şimdi Ara

[PC] GO4FIFA13 Tournament(Ödüllü)|2.Tur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldıysa ekle rockerboyh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2
  • Juvixted35

Hangi takımı seçeceğimi bile bilmiyorum henüz, Lavezzi gitmeseydi tabikide yine Napoli'yi seçerdim ama şimdi forvet hattında durdurulamayacak adam yok.Neyse artık Vargas ve Insigne'den birisini koyarız Lavezzi'nin yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Eylül 2012; 16:51:41 >
  • Danriamo

• Turnuva başladı rakiplerinizi ekleyebilirsiniz. Son gün koymak istemiyorum ama herkes sağduyulu davranırsa gerek kalmaz. Herkese başarılar.
  • Hocam Turnuvada herkes istediği bir takımı seçip hep onla mı devam edecek yoksa her maça istediğimiz takımla çıkabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCEPTION

Hocam Turnuvada herkes istediği bir takımı seçip hep onla mı devam edecek yoksa her maça istediğimiz takımla çıkabiliyor muyuz?

istediğin takımla oynayabilirsin
  • D grubu ilk hafta: valaare 2-2 besimozan16
  • maçları karışık olarak oynabiliyormuyuz yoksa hafta hafta mı?
  • D Grubu Rövaş: besimozan16 0-1 valaera
  • Turnuva sahibi butun maclar icin 1.mac 2.mac 3.mac.. son gun tarihi koysun daha saglikli olur

• Site olayı güzelmiş, bende uğraşıyorum photoshop falan
  • Grup A

1.maç: xanberk 2-0 rainman00
    2.maç: xanberk 1-2 rainman00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 30 Eylül 2012; 20:40:47 >
  • Maçlar rövanşlı arkadaşlar ve maçları karışık oynayabilirsiniz haftaya falan bakmayın. Skorları ekledim.Buraya da yazayım 3 hafta olduğu için sitede tek bir skor yazabiliyoruz ve rövanş maçlarıyla birlikte tek maç olarak geçicek.

Besimozan 2-2 Valaare
    Valaare 1-0 Besimozan

Valaare 3 puan Besimozan 0 puan gibi

İlk maç kazanırsanız rahatlamayın avantajınızı kaybedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 30 Eylül 2012; 19:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Maçlar rövanşlı arkadaşlar ve maçları karışık oynayabilirsiniz haftaya falan bakmayın. Skorları ekledim.Buraya da yazayım 3 hafta olduğu için sitede tek bir skor yazabiliyoruz ve rövanş maçlarıyla birlikte tek maç olarak geçicek.

Besimozan 2-2 Valaare
    Valaare 1-0 Besimozan

Valaare 3 puan Besimozan 0 puan gibi

İlk maç kazanırsanız rahatlamayın avantajınızı kaybedersiniz

Beraberliğin bir önemi yok ise tek maç yapılması daha mantıklı bence.
  • xanberk0 4-2 LeaTiTR
    LeaTiTR 1-0 xanberk

LeaTiTR 4-1 mustafa
    mustafa 2-2 LeaTiTR

LeaTiTR 2-3 rainman
    rainman 0-0 LeaTiTR

arkadaşları tebrik ediyorum gelecek tura çıkanlara başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtrmnc -- 30 Eylül 2012; 21:28:17 >
  • Grup A

1.maç xanberk 4-2 LeatiTR
    2.maç xanberk 0-1 LeatiTR
  • Group H
    MrJaedeN-TR 1-1 SlYAH
    SlYAH 2-1 MrJaedeN-TR
    sadece galibiyetlerin sayılması adaletsizlik olmuş sonuçta grup usülü kupalarda 1 puan hatta averaj bile çok değerli olabiliyor. bu beraberliklere puan verilmeme durumu galip gelenlere inanılmaz bir avantaj sağlıyor ki bence bu haksızlık olur.
    tabiki herkes bana katuılmak zorunda değil diğer arkadaşların itirazı yoksa uyarım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 30 Eylül 2012; 20:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsomnia

Group H
    MrJaedeN-TR 1-1 SlYAH
    SlYAH 2-1 MrJaedeN-TR
    sadece galibiyetlerin sayılması adaletsizlik olmuş sonuçta grup usülü kupalarda 1 puan hatta averaj bile çok değerli olabiliyor. bu beraberliklere puan verilmeme durumu galip gelenlere inanılmaz bir avantaj sağlıyor ki bence bu haksızlık olur.
    tabiki herkes bana katuılmak zorunda değil diğer arkadaşların itirazı yoksa uyarım bende

Tek maç yapmak bana göre çok daha adaletsiz.Oyun random ve iyi oynayan kazanamıyor her zaman. Başka bir sistemle oynayabilirdik ancak oyuncular onu hemen kavrayamıyor ve çoğu oyuncu okula gidiyor turnuvanın ilerlemesi açısından sağlıklı olmayacaktı. 2.Turda farklı bir sistemle devam edeceğiz zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.