Bildirim
PC GÜNCELLEME YAPıCAM TAVSİYE LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel fiyata okutursan sat ryzen-navi sisteme geç bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DDR3 ramler ucuz
aynı modülden 4 adet bulup quad chanel kullanıp işlemciyi sağlam soğutucuyla 4300mhz ve üstü hızlarda sabitlersen sıfıra yakın darboğazla kullanabilirsin..
intel dandıiktir ama 4820k iyidir.. -
yok kasamdan vs diger unsurlardan aslinda memnunum komple bir satis degilde guncellestikce satarim muhtemelen saolun👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
saol ram ve ekran karti ozaman kurtaricak belkide peki bu ddr4 degisimi icin ankartta tavsiyen var mi?
mevcut sistem yeterliyken para harcamak istersen 3700x+asrock x470-570 anakart bakabilirsin..quote:
Orijinalden alıntı: filezone
saol ram ve ekran karti ozaman kurtaricak belkide peki bu ddr4 degisimi icin ankartta tavsiyen var mi?
multide 2 kata varan performans farklarına şahit olursun.
ama oyunlarda fps aynı oranda artmaz.. -
Anakart ram işlemci değişecek güncel bir sistem istiyorsan. Sadece ekran kartını da değiştirebilirsin tabi ama 4 cores 8 threads artık yetersiz kalmaya başladıquote:
Orijinalden alıntı: filezone
yok kasamdan vs diger unsurlardan aslinda memnunum komple bir satis degilde guncellestikce satarim muhtemelen saolun👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum sadece ekran kartını değiştirsen işini görür bir süre daha,1080ti nin darboğaz yaratacağını ÇÖZÜNÜRLÜK VE AYARLARI YÜKSEK TUTMAK KAYDIYLA sanmam. Güle güle kullan, mümkünse 4k monitöre geç.
eywallah ustat saolun👍
evt bi an dedim ekran kartini zaten alcam islemciyide cikarsam mi hayatimdan 😂 ama muadil daha iyileride masallah ucmuslar..
Rica ederim :)
Sistem her ne kadar kaslı görünse de güncel bir sistem olmadığı aşikar uzun vadeli düşünüyorsanız elden çıkarmaya bakın ama sadece gpu bazlı bir ivmelenme istiyorsanız o işlemciye rx5700 5700xt gibi bir kart yakışır yada nvida cephesinden rtx2060/2070 mantıklı olacaktır. -
inceliyorum ustatdim evet kasli olmasina ragmen sanki ufak ufak beni bi elden gecir diyor 3d max programi ve oyundu filan kullaniyorum ayrica
Elden çıkarıp belli seviyede bütçe ile daha iyisine sahip olabilirsiniz elbette.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X