Şimdi Ara

PC GÜNCELLEME YAPıCAM TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemimde ilk olarak neyi değistirmem lazim sizce ve 1080ti alsam sorunsuz ve dar bogaz olmadan devam edebilirmiyim? siz olsaniz islemci neyi secersiniz ?anakart ddr3 destekli ramler nekdar daha yurur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel fiyata okutursan sat ryzen-navi sisteme geç bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDR3 ramler ucuz

aynı modülden 4 adet bulup quad chanel kullanıp işlemciyi sağlam soğutucuyla 4300mhz ve üstü hızlarda sabitlersen sıfıra yakın darboğazla kullanabilirsin..

intel dandıiktir ama 4820k iyidir..
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    yok kasamdan vs diger unsurlardan aslinda memnunum komple bir satis degilde guncellestikce satarim muhtemelen saolun👍

• saol ram ve ekran karti ozaman kurtaricak belkide peki bu ddr4 degisimi icin ankartta tavsiyen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: filezone

saol ram ve ekran karti ozaman kurtaricak belkide peki bu ddr4 degisimi icin ankartta tavsiyen var mi?
    mevcut sistem yeterliyken para harcamak istersen 3700x+asrock x470-570 anakart bakabilirsin..

multide 2 kata varan performans farklarına şahit olursun.

ama oyunlarda fps aynı oranda artmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: filezone

yok kasamdan vs diger unsurlardan aslinda memnunum komple bir satis degilde guncellestikce satarim muhtemelen saolun👍
    Anakart ram işlemci değişecek güncel bir sistem istiyorsan. Sadece ekran kartını da değiştirebilirsin tabi ama 4 cores 8 threads artık yetersiz kalmaya başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sadece ekran kartını değiştirsen işini görür bir süre daha,1080ti nin darboğaz yaratacağını ÇÖZÜNÜRLÜK VE AYARLARI YÜKSEK TUTMAK KAYDIYLA sanmam. Güle güle kullan, mümkünse 4k monitöre geç.

• eywallah ustat saolun👍

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    evt bi an dedim ekran kartini zaten alcam islemciyide cikarsam mi hayatimdan 😂 ama muadil daha iyileride masallah ucmuslar..

• filezone F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• Sistem her ne kadar kaslı görünse de güncel bir sistem olmadığı aşikar uzun vadeli düşünüyorsanız elden çıkarmaya bakın ama sadece gpu bazlı bir ivmelenme istiyorsanız o işlemciye rx5700 5700xt gibi bir kart yakışır yada nvida cephesinden rtx2060/2070 mantıklı olacaktır.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    inceliyorum ustatdim evet kasli olmasina ragmen sanki ufak ufak beni bi elden gecir diyor 3d max programi ve oyundu filan kullaniyorum ayrica

• filezone F kullanıcısına yanıt
    Elden çıkarıp belli seviyede bütçe ile daha iyisine sahip olabilirsiniz elbette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.