Şimdi Ara

[PC] Hangi joistiği kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulla bitince online FIFA oynayacağım. Hangi joistiği kullanıyorsunuz? Tepkime süreleri.. Biraz bilgi verebilir misiniz.. :) En çok tercih edilen hangisiyse onu almayı düşünüyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesil Kabus -- 5 Mart 2012; 14:24:36 >

• Logitech en iyileridir benim bildiğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkano52@

ben 1 hafta içinde bundan alıcam.

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=51115

Kablo derdi yok.. Güzel ama tepkime süresi ne kadar? Bir etkisi olur mu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtysl

quote:

Ben onu kullanıyorum taş gibi.Hiç bir sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtysl

quote:

gönül rahatlığıyla alabilirsin 1 sene oluyo nerdeyse hiç bi sorun çıkartmadı bana henüz...

• dualshock 3, eğer ps3 ünüz varsa kesinlikle yeni kol almayın, ds3 pcde çalışmasa da bir iki driver yüklemesi ile çalıştırabilirsiniz
  • Sen sen ol sakın Snopy veya kontorland alma ben snopy aldım tusların yerı karısı 1 2 3 4 5 6 die tuslar ve oyunda yerler degısık oluyor en güzeli Logitech
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captaqon

Sen sen ol sakın Snopy veya kontorland alma ben snopy aldım tusların yerı karısı 1 2 3 4 5 6 die tuslar ve oyunda yerler degısık oluyor en güzeli Logitech

Tamam. Snopy hayatımda kullanmadım. Kullanmayı düşünmüyorum. Logitech şu anda en çok kullanılan marka sanırım. :)
  • logitech f710 düşünmeden alabilirsin pilide çok uzun süre gidiyor
  • Xbox 360 gamepadini kullanıyorum :)
  • klavye en iyisi :)
    birde logitech kullanlara sorum şu bende de (rumlepad 2) var,ben bayağı hor kullanmıştım,acaba logitech kullanan arkadaşların analog butonları nasıl,bendeki logide acayip yumuşak ve kontrolü çok zor oluyor,mesela sağ sola iterken illaki çapraza kayıyor,bendeki koldamı bişey yoksa logitechlerin hepsimi böyle merak ettim,snopy kol ile karşılaştırdım snopy analogları daha sert idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

klavye en iyisi :)
    birde logitech kullanlara sorum şu bende de (rumlepad 2) var,ben bayağı hor kullanmıştım,acaba logitech kullanan arkadaşların analog butonları nasıl,bendeki logide acayip yumuşak ve kontrolü çok zor oluyor,mesela sağ sola iterken illaki çapraza kayıyor,bendeki koldamı bişey yoksa logitechlerin hepsimi böyle merak ettim,snopy kol ile karşılaştırdım snopy analogları daha sert idi.

Ben klavyeye karşıyım. Bence futbol oyunu joistik ile oynanır. :)
  • @Ahmtysl
    gamepad ile güzel oluyor da ps2-ps3 tarzı fifa 12 uyumlu kol bulamadım gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.