Şimdi Ara

PC için en iyi Gamepad.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçe 100-110 TL , EN İYİ GAMEPAD NEDİR ARKADAŞLAR.

• xbox pc controller
  • alışırım diyorsan xbox
    ama normal analoglu arıyorsan logitech 710
  • XBOX kullanıyorum bir sorununu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

alışırım diyorsan xbox
    ama normal analoglu arıyorsan logitech 710

hocam logitech 710 çok büyük. elime büyük geliyor.
  • Logitech precisionu daha iyidir.
  • Logitech F310 var PS3 gamepad'i şeklinde Xbox tuşlu.69 TL'ydi en son bir göz at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitech F710 - ALMA <<<

Ben araştırmadan aldım. Kısa süreliğine de olsa bağlantı kopması oluyor. 1-2 saniye içerisinde düzeliyor, fakat olsun... İnternetten araştırdım ve bu problemin birçok kişide olduğunu gördüm...

F710'un artıları var mı? Tabi ki var... Logitech kalitesi, analog sağlamlığı, her oyunu tanıyıp, otomatik ayar yapmak, 1 düğme ile kontrol tipini değiştirebilmen... Fakat o bağlantı olayı sıkıntı... Tabi ki her 30 saniyede bir bağlantı kopması yaşanmıyor. Fakat 1 saat içerisinde muhakkak oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 14 Eylül 2013; 18:43:36 >
  • Bende F-510 var gayet memnunum.
  • Alıcısını yukarıya, duvara, gamepad'i kullandığın yer ile arasında bir şey olmayacak şekilde konumlandırınca bu kopmalar neredeyse hiç olmuyor.

Yalnız hem 360 wireless controller hem de f710 sahibi olarak arkadaşa 360 wireless controller öneririm. Uzun süreli kullanımda daha rahat. (terletmesi dışında)
    F710'un ise arkadaşın dediği gibi hassasiyet/doğruluğu daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 14 Eylül 2013; 20:01:18 >
  • Kesinlikle xbox gamepadi ve wireless alıcısı. Sorunsuz algılıyor ve oyun içinde xbox gibi tuşları arayuz olarak gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bana da gamepaf lazım dualshock 4 pcue takılabilecek mi bileniniz var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de falan oynamaycaksan kablosuz alma bence.

bende 22 inç ekran var. fifa falan oynarken 2-3 metre geriye gitsem konsantre olamıyorum oyuna. tv de oynayacam diyorsan başka.
    bunun yanında kablosuz daha pahalı, pil sorunu var, titreşimi daha az ve performans açısındanda kablolunun gerisinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.